Új hozzászólás Aktív témák
-
Real_Necro
veterán
Throme & Bali:
ha gondoljátok szervezkedhetünk győri talit. Bár a jövő vasárnap kérdéses, 1. házassági évfordulónk lesz, még nem tudom mi a program.
„Az, ami törvényes, az ugye nem lehet etikátlan. Ez etikátlan, ezért lehetne törvénytelen, de ami nem törvénytelen, az nem is helytelen. Ha helytelen lenne, törvénytelen is lenne.”
-
Balinov
titán
Asszem Freddy bacsival jovo het veget, Vasarnap, beszeltuk, hogy akkor jonnek oldalburdaval anyostlatogatni. Az nekem is jo lenne, utana valo heten haverokkal lemegyunk Abadszalokra par napra.
Apropo Tisza to, ismeros valaki arrafele. Kozelebe sem voltam meg a helynek, foggalmam sincs, furdesen, ivason kivul mit lehet a kornyeken csinalni.
10yrs, 41.5kg, 3yrs 42.7kg (Lab) :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/
-
Throme
veterán
válasz Real_Necro #6296 üzenetére
Erre a kérdésedre adott válasz engem is érdekel
-
Real_Necro
veterán
válasz t_a_m_a_s #6295 üzenetére
Akkor egyik kolléganőmtől lehet a falra másznál. Kedvenc szava a "szisztemileg".
Szerk.: jut eszembe, győri talival mi újság?
[ Szerkesztve ]
„Az, ami törvényes, az ugye nem lehet etikátlan. Ez etikátlan, ezért lehetne törvénytelen, de ami nem törvénytelen, az nem is helytelen. Ha helytelen lenne, törvénytelen is lenne.”
-
t_a_m_a_s
addikt
válasz psycroptic #6294 üzenetére
Engem nem kifejezetten ez a szó, hanem az idegen szavak indokolatlan (rosszabb esetben ráadásul helytelen...) használata tud bosszantani...
Grafit meg alap
Holnap majd jól beletépünk...
-
psycroptic
őstag
válasz Real_Necro #6292 üzenetére
Ez jó! Csak tudnám, hogy melyik here találta ki ezt a szót, hogy autentikus, annyira irritál, hogy az eszméletlen.
PSNID: Tomy83PS
-
MODERÁTOR
válasz Real_Necro #6292 üzenetére
Bazz... Grafit mindig üt
Sarcasm: just one of the many services I offer.
-
Real_Necro
veterán
-
Freddy76
addikt
-
Mercutio_
félisten
válasz spanyoll #6288 üzenetére
Önvédelemhez praktikusabb a kés, sátorhoz meg kölcsön kell kérni, legalább lehet ismerkedni
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek (Terry Pratchett majdnem összes, egyebek), Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
Mercutio_
félisten
válasz Balinov #6284 üzenetére
Nemtom, végül nem azt bontottuk, mert asszony nem kívánta, az meg hülyén nézne ki, hogy neki hoztam és eliszom előle
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek (Terry Pratchett majdnem összes, egyebek), Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
Balinov
titán
válasz Real_Necro #6278 üzenetére
siman jo volt, igaz, 1-2 resznel kapkodtam a fejem, hogy akkor most mi van, de osszessegeben nem bantam meg.
Tegnap en meg Gold Rush Alaska S03 napot tartottam...azok a birkak mit ossze nem eszetlenkednek.
10yrs, 41.5kg, 3yrs 42.7kg (Lab) :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/
-
veterán
Nem duplán vont le, hanem egy 3 hónapos előfizu lejártakor a flickr automatán egy jelző mail nélkül hosszabbított.
Gondolom, hogy az ilyen előfizuk kifizetésekor automatán létrehozza a folyamatos leszívásra az engedélyt.
Azért a pofátlanság teteje, hogy nem szólt...(#6281) Eperkutyus: nekem is ez van, automatán meghosszabbította az előfizum, amit nem akartam...
Volt egy sor a paypal-os szerződésben, a "Billing agreement details"-ben, "status"azt "cancelled"-re tettem.http://www.flickr.com/photos/4ceberg
-
törölt tag
Lehet, nem tudom. Nem szivatott még semmilyen oldal, hogy egyből duplán levon.
Olyan már volt, hogy visszatérő fizetés, havonta, melyet nem tudtam lemondani.. se megszüntetni se semmi.. elintéztem annyival, hogy üresen hagytam a kártya mögötti számlát.. nem tudott vonni.. megszűnt a regisztrációm.. örül. -
törölt tag
válasz forceberg #6272 üzenetére
CIB Internet kártya.
Biztosan van más banknál is.Elektronikus fizetésekre van kitalálva, minden online vacakkal megy. Ezt teszem Paypal fiókomhoz is. Egy második folyószámla van mögötte, egyenlege 0. Vásárlás előtt minden illetékkel együtt picit többet rátöltök online banking-ből, ami 1mp alatt rámegy a főszámláról.. pl. 20.000 Ft értékű cuccnál durván 21-et ráteszek, majd az OK-t leütöm Paypal-en - fizetés megtörtént.
Egyszer.
Mégegyszer nem fogja tudni leemelni róla, mert nincs mit, a számla üres. Direkt erre van kitalálva, zseniális cucc és annyira pofonegyszerű. Az ilyen sunyiban ismétlődő (recurring) fizetések ellen állatul véd.
-
Real_Necro
veterán
válasz Balinov #6274 üzenetére
Ugyeugye?
Én Evil Dead napot tartottam szombaton. Előbb meglestem az újat, aztán míg akváriumoltam lefutott a régi 3 rész is (párom örömére). Poén, hogy a Holtak Serege nekem 2 különböző befejezéssel is meg van.
-
Balinov
titán
Real_Necro, tegnap megneztem a Transzot. Hubazz, odaba**s
-
Real_Necro
veterán
-
veterán
3 hónapja próbából vettem 3 havi flickr pro előfizut, persze rá pár hétre szétbaxták az egész oldalt.
Most meg jött a feketeleves, ma automatán levettek 3 havi előfizu díjat a paypalomról.
Szóval, aki paypallal fizetett flickr-re figyeljen, mert alapból lehúzható marad a későbbiekben (csoportos beszedési vagy milyen megbízás ez, amit létrehoznak?)
Kapják be...http://www.flickr.com/photos/4ceberg
-
Mercutio_
félisten
-
Balinov
titán
válasz spanyoll #6268 üzenetére
szerintem amit te nezel 3 kilo az a load, nem az onsuly., lusta vagyok megnezni most az adatlapjat, de kezzel megemelve a talpas saccograf szerint nincs tobb ez, mint 30-40deka.
-
Balinov
titán
válasz spanyoll #6266 üzenetére
2 hete vettem leertekelve amazonrol egy slr zoom-ot fejjel, amit ma delelott probaltam ki eppen eloszor eleseben. Elso alkalomkor ugye olvatos az ember, de tenyleg mindenre fel tudtam tekerni, ahova gondoltam es igy elso koros tapasztalat szerint (kb 30-40 expot csinaltam max, ebbol kb a felenel volt a D5000+18-105Vr a gorillan,) megtartja ezt a vasat derekasan.
-
spanyoll
addikt
Valakinek van gorrilapodja ami masszív és tapasztalata is vele, hogy mit bír és hogyan? Megmondom őszintén rohadt mód lusta vagyok és a sátor, kaja, pia, fejsze és minden mellett még a rohadt állványt is semmi kedvem nincs hurcolni Ozorára, aztán akkor inkább vinnék egy gorillát
az legalább a saját lábán megy, feltéve ha valaki tudja nélkülözni a sajátját egy hétre..."Super perfundo on the early eve of your day."
-
j.bravo
addikt
válasz Real_Necro #6255 üzenetére
Én egy sillert tisztán vagy fröccsnek, még nem tudom, de a siller tuti.
Freddy76:
Miiinden lehetséges. Meg az ellenkezője is.
-
akela91
addikt
Valaki jön FEZEN fesztiválra jövőhéten? (lesz Deep Purple pl.)
[ Szerkesztve ]
-
Mercutio_
félisten
-
Balinov
titán
válasz Real_Necro #6259 üzenetére
nesokat nassoljal
-
akela91
addikt
válasz Real_Necro #6253 üzenetére
Holnap Sörfesztivál a soltvadkerti tón, na majd ott.
[ Szerkesztve ]
-
Freddy76
addikt
Söripari konferencián este lemennek a küldöttek a szálló bárjába.
Amerikai: Kérek egy Rolling Rock-ot.
Ausztrál: Kérek egy Foster's-t.
Cseh: Kérek egy narancslevet.
Másik kettő: ???
Cseh: Srácok, ha ti nem isztok sört, akkor én sem."Uram, Ön részeg." "Hölgyem, Ön pedig csúnya. De én holnapra józan leszek."
-
Real_Necro
veterán
válasz spanyoll #6254 üzenetére
Még meló van, meg kocsival vagyok... de mai nap után ha hazaértem tuti előkapok egy Stella-t a hűtőből.
-
spanyoll
addikt
válasz Real_Necro #6253 üzenetére
Igyál, hűtsél, valami. Most hogy mondtad, nekem is megjött hozzá a kedvem, iszom is egyet
"Super perfundo on the early eve of your day."
-
Real_Necro
veterán
Jó lenne egy hideg sör...
-
-
Real_Necro
veterán
Bátyám mindig azt szokta mondani, hogy "100kg alatt nincs ember, csak emberke".
Bár én most 3. hete leveses hetet tartok, szóval ebédre nem eszem általában sült húsokat, krumplit, rizst stb... de szerintem a mérleg mutatója nem változott.
-
*Ropi*
félisten
válasz Real_Necro #6242 üzenetére
Főleg, hogy még híztam: 103 voltam ma reggel... 15 kiló #@#@#@#!!!
Weboldalam: http://karpatisandor.hu
-
spanyoll
addikt
No, tudtam én, hogy ez lesz a kifogás
Amúgy megértem a ti oldalatokat is, annyira tudom, hogy eljutok ide pár éven belül, mert amúgy végtelenül kényelmes ember vagyok, ha nem olyanok a körülmények mint amilyet szeretek akkor már ideges vagyok, de legalább még vannak kivételes alkalmak amikor elviselem ezt önszántamból örömmelA szúnyogos durva volt, pedig én annyira nem vagyok ilyen jaj meneküljünk a szúnyogoktól ember, de amennyien ezek voltak, hármunkat megettek volna 3 perc alatt max.
"Super perfundo on the early eve of your day."
-
*Ropi*
félisten
Animgif-ek celebekről: előtte / utána. Az uccsó mindent visz.
-
Real_Necro
veterán
válasz spanyoll #6229 üzenetére
A mai Szigetelők sátrait meg hálózsákját elnézve már most is nagy a kényelem. Fogja a muki, eldobja a fűbe aztán szétugrik a sátor és csak bele kell feküdni. Olyan, hogy vázat összeilleszteni meg naponta zsinórokon húzni, lekalapálni már nem is nagyon ismerős.
Nem tudom kinek ismerős a Mecsekben Tripammer fa. No én diákként ott táboroztam az erdő közepén, lavorban fürödtünk, pottyantósba @#&#-tunk, irtottuk a darazsakat. No de ott számháborúztunk is (valaki már nem is tudja mi az ).
Igaz ott beton alapon voltak fémvázas katonai sátrak, vasággyal, poros öreg matraccal meg szakadt pokróccal. Este őrizni kellett a tüzet meg váltásban őrködni a vadak miatt.Itt a képen az építmények mögött voltak sorban a sátrak anno:
Most meg a szúnyoginvázióban sátrazzon a fene.
Majd ha már elavult program leszel, rájössz, milyen jó, amikor este a svédasztalos kínálatból egy üveg rendelt bor mellett jól belaksz, aztán elnyúlsz a jakuzziban, esetleg szaunázol kicsit, ejtőzöl, pihensz, kapsz egy jó masszázst....milyen jól esik.Úgy ezeket még nem lehet érzékelni, amikor az ember még nem gürizik évekig napi 8-10 (vagy mégtöbb) órát melóhelyen.
-
*Ropi*
félisten
válasz akela91 #6234 üzenetére
Nekem meg szúnyogok. De nem álom volt...
Pár napja Eperrel meg a Vírussal Balatonon voltunk a gömbkilátóban és a kék óra után egy hordányi szúnyog támadta be a környéket. Orrba-szájba, tüköraknába és mindenhova beszálltak, mi meg menekültünk onnan.
-
akela91
addikt
Azt álmodtam, hogy egy darázs költözött be a tüköraknába....
-
t_a_m_a_s
addikt
válasz Mercutio_ #6232 üzenetére
Nyugger topik, he
Én akkor döbbentem rá, hogy öregszem és k*rva kényelmes vagyok, amikor a MÜPÁ-ban voltunk csendesülős Kispál koncerten. Mondom miafasz? Itt ülök ingben, jólfésülten egy bazi plüss fotelben, az egyik kamaszkori kedvencem öltönyben (na jó, meg gumicsizmában) játszik a MÜPA hangversenytermében... Így megy az idő??? Aztán amikor megvettem a Kispál 20 éves dupla CD-jét, végleg bizonyossá vált, hogy vén f*sz vagyok...
-
-
-
Balinov
titán
na, ma este a regi Cisco GW lekonyokolt, 22C-s lakasban volt vagy 40C, ha nem tobb. nuku halozati kapcsolat, pedig indikator ledek szerint onlany.
meg jo, hogy az STB-hez a hulye upc kuldott megegy cisco-t. nosza beuzemel, N only wif-n 65/8, 32/7, 45/9-et merek laptoppal, Nexus7-tel, meg az One-val.
-
atok666
őstag
válasz Real_Necro #6205 üzenetére
Gyor itt van a kertek alatt, akar megallnek en is...
Atok
-
Balinov
titán
válasz Mercutio_ #6217 üzenetére
o, en balga.
Freddy: aggalyaim vannak az italozast, megha oly gyenge merteku is, ma bevasaroltam 7vegere,hogy ne kelljen bolttal baszakodni, vettem megint abbol a 12%-os Aranyfacanbol, de fel dobozt mar megereztem.
-
-
Freddy76
addikt
válasz Balinov #6207 üzenetére
Mi van, az íreknél nem tanultál meg inni
Nekem adottság, hogy augusztus 9-én pénteken leviszem a családot Győrbe, anyósékhoz (anyósom éppenséggel a feleségem anyja, és jól kijönnek egymással), de másnap, 10-én jövök vissza, ugyanis meló lesz este (lakodalom). Alszok, majd másnap, 11-én vasárnap jövök vissza Győrbe, és innen 12-én (ami hétfő, érdekes módon).
"Uram, Ön részeg." "Hölgyem, Ön pedig csúnya. De én holnapra józan leszek."
-
-
Balinov
titán
válasz Mercutio_ #6215 üzenetére
jovo heten meg nem leszek otthon, csak pentek delutantol es elso a csalad, asszonykat nem lattam mar 16-a ota..
-
Mercutio_
félisten
válasz Balinov #6206 üzenetére
Jövő hétre keresek szállást, annyit beszéltek Győrről, hogy beirtam a szállás.hu keresőbe + Szép kártya + légkondi erre 1-2 drága pár ránézésre jó, de a visszajelzésekben lehuzott mellett a maradéknál kiírja, hogy kedd-csütörtök között nincs szabad szoba
2 főre ~75k a keret, de ez csak a szép kártya valamennyit még ha olyan a hely mellé tennénk, de lehet megint balcsi lesz.
[ Szerkesztve ]
-
Balinov
titán
válasz Real_Necro #6211 üzenetére
-
m3ss
veterán
oblivion sztem is jo.
lincolt nem lattam, azt hittem lincoln lawyer-re gondoltok, mert az szinten nem rosszhttps://www.instagram.com/jozsef.beko/
-
t_a_m_a_s
addikt
Ja, én azt hittem erről beszélünk...: [link]
-
Real_Necro
veterán
válasz Balinov #6209 üzenetére
Oblivion.
Transz eléggé vontatott. Lincoln a vámpírvadász? Az egy vicc. De egynek elmegy.
-
Balinov
titán
válasz Real_Necro #6208 üzenetére
annyira szar?
mara a Transz vagy az Oblivion, esetleg a Lincoln van tervbe veve..
-
Real_Necro
veterán
-
Balinov
titán
válasz Real_Necro #6205 üzenetére
Real_Necro: bebaszcsizas nalam se jatszik, 1-2 sor belefer, esetleg ha lesz valami borfesztivalszeruseg, 1-2 pohar szolole.
Ja, tegnap megneztem a Bibor Folyok II-t is...na az mar nem jott be annyira..
-
Balinov
titán
válasz t_a_m_a_s #6204 üzenetére
ingye' parkolassal gondban vagyok. 5eve evente 1-2x vagyok csak otthon, fel belvarost atvarialtak forgalmi rendileg, parkolasilag azota...
talalkozasi pontnak szvsz jo lenne a Szechenyi ter es kornyeke (Ovaros) remlik,hogy eleg sok kis kavezo, cukraszda van, nameg objektivelevalobol is akad (pl. Var, szekesegyhaz, kisutcak,stb)
-
Real_Necro
veterán
válasz t_a_m_a_s #6204 üzenetére
Lehet valami progi, városnézés, fagyizás, csülökevés. Bebaszcsi most kimaradna, marad a kóla. Megbeszélem még asszonykámmal is, mit szól. Ha megyünk, lesz Bp-ről 2 üres hely kocsiban, testvériesen osztozva benyaköltségen.
-
t_a_m_a_s
addikt
válasz Balinov #6203 üzenetére
Srácok, mi is molyolunk ezen a Győri koccoláson (meg ha jól sejtem, Throme kolléga is)... Lehet, hogy még a végén valami gigarendezvénnyé növi ki magát???
Komolyra fordítva: Én kb 5 éve jártam utoljára érdemben Győrben, akkor is csak a fősuli és környéke játszott.. Ha többen leszünk, kéne találni valami belvárosközeli, jól (és lehetőleg ingyé') parkolható találozási pontot... Illetve akartok valami városnézét is, vagy csak simán bebaszcsizni? HA már elmegyünk, szívesen csámborognék egyet a belvárosban (plusz még ahol érdemes)...
[ Szerkesztve ]
-
Balinov
titán
válasz Freddy76 #6201 üzenetére
Nem is lehetne jobb a hely. Nalunk a bazis a radnoti es a koztelek/akac ter sarkanal lesz.
Mas: Tisza To kornyeken ismeros valaki? Abadszalok es kornyeke konkretan.
-
Real_Necro
veterán
válasz Freddy76 #6198 üzenetére
Ugyan, egy jogásznál sosem tiszta miről beszél és mire gondol.
Egyébként mi is gondoltunk valami győri 1 napos dologra, még Balival majd egyeztetünk mikó'.
-
Freddy76
addikt
válasz Balinov #6200 üzenetére
Anyóséknál, sziget, Radnóti utca nincs messze (a holt Rábca partja, régi Pinnyédi híd 2 perc). Símán koccolhatunk valahol, akár a központban is. Vagy veszünk sört, és leültünk a töltésre (csak akkor nem tudsz csini magyar csajokat nézni, meg amúgy is bontják itt a holt Rábca mellett a töltést).
Valószínűleg 9-én, pénteken is Győrben leszek.
"Uram, Ön részeg." "Hölgyem, Ön pedig csúnya. De én holnapra józan leszek."
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i7-12700KF/13700KF + Új RX 7800 XT 16GB GDDR6 + Új 16-32GB DDR4! GAR/SZÁMLA!
- Dell Precision 5570 ( XPS 9520 ) 4K+ Touch/12800H 14C/32G/1T G4/Quadro RTX/IR/FPR
- Lenovo ThinkCentre M900 Tiny ÁFÁ-s 24 Hónap garancia
- ÉRKEZETT Legújabb Bontatlan Új M4 Chipes IPAD PRO 2024 11 13 1év gar Azonnal Deák Térnél Átvehető.
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 gen 11 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térnél.