Új hozzászólás Aktív témák
-
Mercutio_
félisten
válasz aleister #6605 üzenetére
Szerintem nem is a 13-14 éves feladata ez, hanem a szülőé, aki ha veszi a fáradtságot és igénybeveszi a pályaválasztási tanácsadó - nem tudom most hogy hívják - szolgáltatást ahol felmérik a gyerek képességeit, ismeretanyagát, és javasolnak irányokat, ahhoz meg lehet iskolatípust választani.
Persze ez csak az ideális eset, nálam sem volt ilyen, így tettem egy majd 10 éves kitérőt a diploma előtt
Felsőoktatás célzott támogatásával simán lehetett volna szabályozni minden nagy "reform" nélkül is azt, hogy hatékonyan és oda menjen az állami pénz amire a piacnak szüksége van. Ezzel szemben a mennyiségi képzés irányába nyitottak, az utóbbi 3 évben pedig ami megy az szvsz botrányos. Olyan, hogy egyik évről a másikra ekkora arányban visszavágják az olyan piacképes szakok mint a közgazdász/pénzügy/számvitel/külker támogatott létszámát egyszerűen elfogadhatatlan
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek (Terry Pratchett majdnem összes, egyebek), Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
Új hozzászólás Aktív témák
- Büszke apukák és anyukák topikja
- Szivat a ONE. Digi és követeléskezelő (Második rész)
- Windows 11
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- 3D nyomtatás
- CES 2025: Megjött az Amazfit Active 2
- Kompakt vízhűtés
- TCL LCD és LED TV-k
- Peugeot, Citroën topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...