Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
jjeahh
nagyúr
Most sorban megnézem az egészet amiket írtál Nagyon rég néztem Kim Ki-duk-ot, de egyik kedvencem volt anno. Ettől függetlenül nem tudnám ajánlani mindenkinek, nagyon megosztó sztem és néha elég belassult meg beteg Spring, Summer, Fall, Winter... and Spring volt asszem az utolsó tőle amit láttam, nekem az is tetszett, de láttam jobbat tőle.
Ha hollywoodtól kivagy, akkor tarthatsz dán, svéd, meg angolos, brites filmnapokat is, krimikben ezek is jók, sőt sztem sorozatokban is, broen, fortitude, hinterland, top of the lake, broadchurch nekem nagyon bejött Valszeg még van 1000 más is amit nem láttam, az angolok, britek ontják magukból a krimiket.[ Szerkesztve ]
Fb: facebook.com/n.barni | Insta: instagram.com/n_barna/ | Strava: bit.ly/2HvMboG
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayerUnknown’s Battlegrounds
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Hálózati / IP kamera
- OLED TV topic
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- EAFC 25
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- RPI 4 és 5 Service: komplett gépek (2, 4 és 8 GB RAM) összeállítása, alkatrészek
- AKCIÓ! HP ProDesk 600 G5 SFF számítógép, CPU: i7-9700, 16 GB RAM, 512GB SSD, Win10/11 PRO, telepítve
- 31.5" 2K QHD AORUS FI32Q G-Sync Super Speed (SS) IPS Panel 170Hz HDR400 + HLG Valós 1ms Garancia
- Hibátlan Lenovo Thinkpad X270 (I7-7500U, 16GB/256GB, 12,5 FHD) eladó!
- -50% Bontatlan Lenovo Yoga Slim 7i Pro Prémium Fémházas Ultrabook 14" i5-1240P 16/512 2,2K
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest