- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- Asszociációs játék. :)
- Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Konvektor korszerűsítés - Computherm KonvekPRO felszerelése Q7RF szobatermosztát
- Szivat a ONE. Digi és követeléskezelő (Második rész)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Digitális Állampolgárság Program
- Mindent a StreamSharkról!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Novics
senior tag
Pénteken volt menedzsmentkontroll vizsga. Előtte nap volt a nappalis vizsga 50+% bukta. (Legalábbis ezzel indított a tanár.) Már félév elején is mondták a felsőbb évesek, hogy ha ez a vizsga megvan, akkor zsebben a diploma. Mark my professor-on messze a legalacsonyabb pontszám, mindenki szidja, hogy egy népművészeti agyagedény, szóval az ember kellő önbizalommal vágni neki. (Az első vizsgán nálunk is a banda fele ment csak át.) Megkaptam a vizsgát, átnézem gyorsan. Nem is vészes. Minden kérdést értek. Kivétel a 20%-ot érő nagy esszét, de még akkor is maradt 80%, bőven jó vagyok. Faszásan megírom, mindenhová írok, és nem csak bullshitet. Úgy jövök ki, hogy a kettest tutira veszem. De persze azért nagyon vártam az eredményt. Ma reggel megkaptuk. Először Neptun jegybeírás. Elégtelen. Remegtem az idegességtől. (Még nem fordult elő velem, hogy olyan vizsgán buktam volna, amire felkészültem. Amire nem készültem abból is csak egy bukta volt.) Iszonyat csalódott voltam, mert úgy éreztem, hogy ennél többet én nem tudok, ez volt a max, fogalmam sincs, hogy mi a búbánatot kellene még megtanulni. Aztán Moodle-ön megjelentek a pontszámok. 26 pont. 25,5-től kettes. Gyorsan írtam neki, hogy remélem a Neptunban írta el. Kéztördelés. Igen, a Neptunban tévesen írta be, már javítja is, és köszöni, hogy szóltam. Azt a leborult szivarvégit!
A fontolva haladó. - 30 felett minden nap ajándék.
Új hozzászólás Aktív témák
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- REpont és hulladékgazdálkodás
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Rövid videón az Until Dawn mozifilm
- PlayStation 5
- Filmvilág
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
- Mint az új! Steam Deck 1TB SSD + 64GB SSD + műanyag tok + hordozó tok + üvegfólia + Windows 11 Pro
- Samsung 50" 4K Crystal UHD WIFI TV UE50AU8002
- Akció! Dell Latitude E5540 laptop (15,6FHD/I5-G4/4GB/128SSD) - 1 év garancia, 27 % számla
- Logitech G305 2év garancia.
- ASUS Zenbook 14X UM5401QA-L7208W használt garanciás notebook
- Samsung Galaxy Tab S2 9.7" SM-T819 fekete tablet (SuperAMOLED, 3/32, LTE)
- Kingston Fury Beast Black 16GB (2x8GB) DDR4 2666MHz memória
- Kingston Fury Beast Black 16GB (2x8GB) DDR4 2666MHz memória
- Fc25 Ps5, posta az árban
- MacSzerez.com - 2023 MacBook Pro 14" Retina / M3 Pro / 18GB RAM / 512GB SSD / Space / Apple Garancia