Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Meggyi001: Amire figyelned kell Párizsban is...
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Amarton
tag
válasz
f(x)=exp(x)
üzenetére
Ha csak hébe-hóba akarsz dobálni, akkor Winmau Rebel tábla + Unicorn steel CORE PLUS BLACK 23g
Ez megáll 10 körül.Ha naponta akarsz dobálni, akkor már kellemetlen lesz, amikor a drótról kipattan a nyíl.
Ebben az esetben már komolyabb táblát kell nézni. Nekem Unicorn Eclipse Pro van, de többet nem venném meg. Winmau táblát vennék helyette mondjuk a Blade4-et, vagy a legjobb tábla most a piacon a dual core.
Én is réztestű nyíllal kezdtem, amit megbántam. 3000 Ft-os befektetés volt, amit 1 hónap múlva már nem használtam, mert Wolfram nyílra cseréltem. Target Play nagyon jó áron van.
A réztestű nyíl nagyon nagy. A triplába jó ha kettő belemegy és nálam a harmadikat mindig eltérítette.
Falvédőn is érdemes gondolkodni. Nálam egyszer kétszer előfordul, hogy táblán kívül landol egy nyíl. Ilyenkor nagyon jó, hogy a falvédőben áll meg.
Aztán engem az is zavart, hogy nem egyenes a fal. Amikor kíhúztam a nyilakat, akkor a tábla el tudott fordulni. Vettem ezt: Rotafix darttábla tartó ONE80. Ez helyén tartja a táblát, és könnyű forgatni a szektorokat.
Hát röviden ennyi
Új hozzászólás Aktív témák
- 4 db Lenovo LOQ (17IRX10) - Intel Core i7-13700HX, RTX 5060
- AKCIÓS!! áthajtós érintős 360 szinteÚJ Dell 16 Plus 2-in-1 Ultra 7 258V Intel Arc 140V 32GB 1TB SSD
- Lenovo T14s Gen 2 - 14,1" touch, i5 1145 G7, 16GB RAM, 256-512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 27% - NZXT Kraken 120 vízhűtés!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest