- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Navaren: Resident Evil Requiem szösszenet
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- Luck Dragon: Óraátállítás
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Luck Dragon: MárkaLánc
Új hozzászólás Aktív témák
-
Geradossz
aktív tag
Na eg yhete dobálok, nem dobáltam minden nap, de olyan 10 órát összesen biztosan. 49 nyilból végigdobtam már 1-20 ig a szektorokat, ami szerintem egész jó, ez idő alatt 2 darab 100-ast dobtam, és ma 1 óra alatt 8 darab tripla 20, 5 darab tripla 18, ennek nem örülök, mert a t20-ra céloztam... illetve összesen 9 tripla 1 vagy t5 ezt egybe zsámoltam, ami annyira nem rossz szerintem. 4 szer dobtam 60-at ugy hogy mindegyik nyil a 20-as szektporba ment, szerintem ez elég jó eredmény. Eleinte a nyilat elől fogtam, a hegyhez közel, nem ment, aztán rááltam arra, hogy hátul fogom, már majdnem aszárnál, úgy dobáltam, jobban ment, ma ráváltottam arra, hogy hegyhez közel fogom, ezzel értem el ezeket az er edményeket, sokkal jobban ment... na most akkor ezek után hogy fogjam a nyilat xd
? De a másik verzióval is egész jol megy.
Új hozzászólás Aktív témák
- DJI Goggles N3 drónszemüveg és DJI Motion Controller 3 mozgásvezérlő
- Armani Acqua di Giò Profondo Parfum 50ml
- DJI FPV + Fly More Combo + Motion controller + Extrák + Hátizsák - makulátlan állapot
- POTENSIC ATOM SE 4K ÚJ Drón
- Venusaur, Charizard és Blastoise 72153 + 40892 Kanto régiói jelvény gyűjtemény
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4409
- Apple Watch Series 11 46mm GPS+Cellular , Újszerű, 1 Év Garanciával
- Lenovo 13w Yoga 2in1 Gen 2 AMD Ryzen 3 7330U 8 GB RAM 256 GB SSD Premium garancia FHD IPS TOUCH
- Lenovo Thinkpad T-480s Notebook i5/16/500
- iPhone 11 Pro 64GB 100% (3hónap Garancia) - AKCIÓ
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
? De a másik verzióval is egész jol megy.