Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- Victoryus: Rapoo VT9Pro egér
- Gurulunk, WAZE?!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sipi16
őstag
dobjuk fel!!
-
Sipi16
őstag
nagyon leült ez a kis totyik
[Szerkesztve] -
Sipi16
őstag
Volt egy játék közbe 5 fő betolt egy Bali-t és után már 1mást dobálták.... ez is lehet veszélyes...
-
Sipi16
őstag
Jó sport és realtíve olcsó tábla + nyil meg biszbaszok max 20és akkor drága voltam ha szuper kabinet meg minden akkor durván 40.. egy sícucc overall léc bakancs egyéb a tesómnak 100e volt +az üdülési költség.. télleg olcsó sport...
-
Sipi16
őstag
látom sok embernek a tv után teccik meg ez a sport
-
kavicssli
addikt
Na csatlakozok én is klubhoz én tegnap vettem meg egy darts készletet Harrows nyilak!nagyon jók és bagyon pontosak!Valaki Debreceni van köztetek!Amugy Zenehallgatás mellett jó eldobálgatni!
Én is a SPORT TV nézve döntöttem úgy hogy kipróbálom ezt a sportot és bejött! -
erdey_a
addikt
válasz
liquidmoon #88 üzenetére
[link]
A linken a jobb szélső. Tulajdonképpen amolyan ''gyakorló'' tábla.
Otthoni dobálózásra kiváló. És ugye eleve jár hozzá 2 szett tű. -
Tibisz
aktív tag
válasz
liquidmoon #88 üzenetére
Auchan-ban a Harrows Official kerül 6990! Aki esetleg mostanság keres táblát, annak ajánlom szíves figyelmébe!
-
erdey_a
addikt
Teszkóban vettem 1-2 hete dárc cuccokat.
Harrows Club táblát vettem 7400 HUF.
Az official pro, vagy mi a szösz 10500 volt. De felesleges nekem a csúcs. Mindegyik szizálból van és a különbözeten pedig vettem két garnitúra tűt. Mivel a táblához is járt két szett, most 4 van. A tűk 1400-3000 forint körül kaphatóak. Tartalék tollak 2-300, szár 2-700.
[Szerkesztve] -
dzsonhee
csendes tag
válasz
liquidmoon #85 üzenetére
Én tescoban láttam harrows táblákat meg nyilakat csak pont az árát nem találtam. Decathlonban is mindne bizonnyal van meg a többiben is.
-
liquidmoon
aktív tag
Mindenkinek köszönöm a kimerítő válaszokat, de tök nehéz döntentem. Meg jó lenne élőben is látni a táblákat. A Decatlon-ban vannak ilyen táblák? Dárgábbak ott mint az említett webáruházban? Tényleg kössz mindenkinek
-
peterszky
őstag
válasz
liquidmoon #81 üzenetére
nekünk is winmau diamond van, szerintem megéri az árát. mondjuk ez is néha kidobja a nyílat, ahogy az előttem szóló kolléga is írta. ha fémszáras nyílat veszel, akkor mindenképpen kérj hozzá műanyag pótszárat, mert a fémszár nagyon hamar elhajlik, így megváltozik csöppet a repülése a nyílnak! a felszereléshez asszem 2 v 3 csavar volt szükséges összesen, amik mellékelve voltak a táblához. ajánlom figyelmedbe az első hsz-ek környékén a fotót a mi táblánkról, amin látszik, hogy alá felfúrtunk egy fatáblát, hogy ne a falba fúródjon a nyíl.
-
dzsonhee
csendes tag
válasz
liquidmoon #81 üzenetére
Érzésre sokkal másabb a steel. Meg egyből észreveszed ha rossza dobásod mert ferdén áll bele a nyilad. Én winmau diamondot vettem élezett drótokkal ez kb 2ezerrel drágább mint amit kinéztél. Pattanni ritkán szokott ki belőle. Nyilat venni meg vicces, bárhol kérdezed konkrétumot nem tudnak mondani csak azt h sokáig válaszd kia megfelelőt. Én is a boltban csak egy féle fogással próbáltam ki és vettem egy 23 grammost és itthon átálltam egy másik dobásra amihez szerintem egy 20 körüli elég lenne. Nem szeretek erőből dobni az is közbejátszhat. Szerintem egyből vehetsz egy pót szár és tollkészletet. Egyik dobásommal pont a másik szárár találtam és beleállt...meg a tollat is erőteljesen rongálja egy betaláló nyíl.
-
Sipi16
őstag
Nekem is pro sfb-m van nem rossz kis tábla sanos ki tud belőle pattanni a nyil
ha parkettád van akkor inkább leélezett drótú táblát vegyél!! Nálom helyenként csúnya parketta
Apum a dechatlon-ba vett soft táblát 2500-ért és semmi baja csak engem vonzott a steel...
-
liquidmoon
aktív tag
Hi! Most olvastam a topicot és tökre megörültem, hogy találtam egy ilyet. Pont szeretnék otthonra venni egy kis kezdő szettet, ti miket ajánlotok egy tényleg kezdőnek? (Jó nem vagyok már az, de otthon az első készletem lenne
) Nem szeretnék sokat rászánni, és lehetőleg a novoparts oldaláról szeretném rendelni. Ott a netto árak vannak fenn, a postaköltség mennyi lenne még? Ez a táblát nézetm ki: Dart tábla WINMAU PRO SFB , ez milyen? Mivel kell rögzíteni a falhoz? Milyen nyilat ajánlotok? És kell még valami ezeken kívül? Most biztos leugattok, de az elektromos darts készletek, amik a nagyáruházakban vannak nagyon gagyik? Előre is köszi
-
Tibisz
aktív tag
Sziasztok!
Tegnap nekem is beteljesült egy vágyam, s megvettem életem első tábláját, ami egy Harrows Official Competetion lett.
Érdeklődnék, hogy ki milyen súlyú nyílkészletet használ, s miért pont azt választotta? -
Sipi16
őstag
Én is a négyujjas dobást részesítem előnybe...az nekem is bevált... a mai nap takarítottam és a szőnyeg alatt eléggé durvA nyomokat hagytak a kipattanat nyilak :S
-
dzsonhee
csendes tag
Ti milyen fogást alkalmaztok? Én 2-t próbálgatok de még mindig nem érzetme rá melyik lenne nekem a megfelelő. Rgyszer tollfogásban dobok kb úgy mint Taylor, ekkor szinte vízszintesek a nyilaka táblában és nagyobb erő kell a dobáshoz. Másszor próbálok egy négyujjas fogást amivel sokkal nagyobb szögben állnak emg a nyilak és kisebb erő is kell eldobásukhoz.
-
Sipi16
őstag
hát nekem a hegyekkel nincs semmi bajom van itthon egy soft készlet is az is simán beleáll. nem kell izomból dobni vagyis akkor éri meg hegyezni ha újra akarod parkettázni a lakást..
de a parkettát védenki kell! én is csináltam ma rá pár nyomot..azóta ujságokat rakok a tábla alá
-
dzsonhee
csendes tag
Na ma végre én is elkezdtem játszani , végülis vettem egy winmau gumigyűrűt.
Hegyezni a nyilat szoktátok rendszeresen vagy nem vészes a tompulása? Főleg az ilyen parkettára esés meg hasonlók miatt kérdezem
Ja és nektek mennyire mozog a tábla a felrakás után?
[Szerkesztve] -
Sipi16
őstag
Hali Tegnap este sikerült megvennem nekem is egy steel táblát Wimnau PRO SFB-t választottam (bajnok nem leszek hobby célra telejesen tökéletes.) A héten egyik haweromnál játszottunk Winmau balde III-as táblán és bizony abból is ki tiud pattanni a nyil....
Majd a parkettára nekem is kell valami végelmet talánom
[Szerkesztve] -
Sipi16
őstag
Eléggé leült a totyik 1 kis upp!
-
Sipi16
őstag
az osb lapnak egy nagy lapja 1000 forint amből legalább 2 kijön... auhóhifikárpitból 1 m2 asszem 1500 kölül mozog ahova én járok a hangszórókért a parafa az passz de ha vmi most puhább anyagot rakst mögé sztem az is +tesz.. ma a suliba nálam volt a készlet... hát a táblába simán bennt marad lehet h az osb-is elég neki...
-
Sipi16
őstag
Én is benne lennék egy ilyenbe... én kőbányán lakpm (bp 10ker) itt van nem messze 1 hely ahol lehet steel-t is dobálni de bp-n ha van időm akkor én is benne lennék 1 kis ph-s darts ba
-
Dryman
őstag
Sziasztok!
Üdvözlünk titeket is a Darts-osok körében...
Nálunk ez a dolog valamikor 2005-ben indult és a Győr-környéki adok-veszek topikban jelenlévő díszes társaság 6-8-10 tagja 2-4heti rendszerességgel összejár darts-ozgatni egy helyi kis nyugis krimóba...hát mit ne mondjak, azért a kocsmai darts-gépeknek még mindíg megvan a fílingje az otthoni szögre akasztóssal szemben.....
Valakinek akkor megy jól ha bent van a célzóvíz, valakinek meg ha éppen csak üdítőzik.....
Szóval ha valaki éppen itt lakik a környéken, hát csak tessék bejelentkezni a következő Győr-környéki PH-s összejövetelre.... -
Sipi16
őstag
Sikerült beszereznem egy steel készletet 1800ft-ba került winmau apocalypse még nem tudtam itthon kipróbálni de ahogy lesz rá lehetőségem..
-
Sipi16
őstag
én gumigyűrü helyett vmi osb-lapot veszel arra 1vagy2 réteg parafa és arra valami fekete szövet amivel a kocsik mélyládályát borítják szerintem az egy elég nyil és falbarát megoldás
-
dzsonhee
csendes tag
Ma én is megvettem a táblámat meg a nyilakat. Winmau diamond lett és mellé vendetta nyilak. Már csak eg gumigyűrű kell köré csak elég vészes az ára. Aztán kezdődhet a játék
-
Sipi16
őstag
A müanyag szár 260ft az alu meg 500 körül mozog a pólusba ha steelnél nem érdekes ha nehezebb 16g-nál de az én soft gépem a 16os nyílnál már ''nyög'' hogy neki ez sok de bírnia kell!!! Amígy meg nem veszem a steel cuccokat
-
Shape
aktív tag
a mi táblánk se esett még szét.
Csak a 20-as szektor furán néz ki.
a többi szektornak semmi baja még
A nyilaink jó szuperálnak.
Mondjuk az én Tiger-em már elég kopottas és az alu rész valahol el is görbült már.
Igy egy kicsit furán repül.
Öcsémnek meg olyan a készlete, hogy műanyag a szára.
Az meg 3 nap használat után eltört -
Sipi16
őstag
a darts.hu-n van a magyar dartsszövetség hivatalos oldala és boltja ott is lehet kapni 1-2 dolgot de a pólus az nekem nagyon bejön segítőkész eladó, jó árak, nagy választék azért ezek sokat számítanak...
-
Sipi16
őstag
voltam ma is a pólusba azt mondták nekem mint kezdő hogy a legolcsóbb steel tábla bőven elég ha csak hobby szinten játszok az 4-5 év... és elvileg négyzetcentiméterenként 10000szúrást bír ki ami nem rossz.... úgyhogy a következő nagyobb beruházás az lesz meg egy steel készlet...
-
Sipi16
őstag
A pólusban lévő boltot mindenkinek csak ajánlani tudom tényleg nagyon jó!!
Nem olcsó de az olcsóbb dolgokkal csak szenvedsz. Én a táblámhoz kaptam 3 nyilat.. hát eléggé érdekesk voltak pár napja vettem ott egy soft készletet 2200Ft-ért a legolcsóbb unicorn és azóta ''jobban dobok'' kicsit nehezebb mint a gyári... ég és föld... ezekkel ne spóroljatok!
Ezt a dupla kiszállós dolgot meg megnézem... de szerintem nem tudja -
Shape
aktív tag
Én is üdvözöllek!
Mostanában gondolkodom, hogy lehet kár volt a no-name tábla.
6 rugó volt.
És kb 1 hét használat után a 20 szektor elég furán néz ki
Az anyag kissé ki van jőve már a helyéről.
Gondoloma sok nyil miatt.
Az a vonal, ami elvileg a drót alatt van, az már nincs ott.
Ki van jőve alóla.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASUS MAXIMUS VIII HERO Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest