- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MasterDeeJay: Asus Q170M-C coffeetime mod!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Új hozzászólás Aktív témák
-
dzsonhee
csendes tag
válasz
liquidmoon
üzenetére
Érzésre sokkal másabb a steel. Meg egyből észreveszed ha rossza dobásod mert ferdén áll bele a nyilad. Én winmau diamondot vettem élezett drótokkal ez kb 2ezerrel drágább mint amit kinéztél. Pattanni ritkán szokott ki belőle. Nyilat venni meg vicces, bárhol kérdezed konkrétumot nem tudnak mondani csak azt h sokáig válaszd kia megfelelőt. Én is a boltban csak egy féle fogással próbáltam ki és vettem egy 23 grammost és itthon átálltam egy másik dobásra amihez szerintem egy 20 körüli elég lenne. Nem szeretek erőből dobni az is közbejátszhat. Szerintem egyből vehetsz egy pót szár és tollkészletet. Egyik dobásommal pont a másik szárár találtam és beleállt...meg a tollat is erőteljesen rongálja egy betaláló nyíl.
Új hozzászólás Aktív témák
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Dell notebook topic
- Autós topik
- Beleremegett Hollywood Brad Pitt és Tom Cruise AI harcába
- Ügyesen előzi meg a 12V-2x6 tápkonnektor leégését a Dell
- Gyúrósok ide!
- Elektromos autók - motorok
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen egeret válasszak?
- Így fotóz és ennyire melegszik a Galaxy S26 Ultra
- További aktív témák...
- MEDION ERAZER Cooling Kit V2 Vízhűtés - MD 62737 Beast 16 X1 gamer laptophoz
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Alpine Green ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB-100%
- LG 45GX950A-B - 45" Ívelt OLED evo / 5K WUHD / 165Hz-330Hz / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DP 2.1
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- FANTASZTIKUS áron eladó dobozos új Hp Laptop 17 /Ryzen 7-7730U/16 GB RAM /512 SSD/FHD/IPS/Garancia/
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest