Hirdetés
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Random25: Windows 11 telepítés Pendriveról
- bitpork: Nagy dilema
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Új hozzászólás Aktív témák
-
liquidmoon
aktív tag
Mindenkinek köszönöm a kimerítő válaszokat, de tök nehéz döntentem. Meg jó lenne élőben is látni a táblákat. A Decatlon-ban vannak ilyen táblák? Dárgábbak ott mint az említett webáruházban? Tényleg kössz mindenkinek
-
liquidmoon
aktív tag
Hi! Most olvastam a topicot és tökre megörültem, hogy találtam egy ilyet. Pont szeretnék otthonra venni egy kis kezdő szettet, ti miket ajánlotok egy tényleg kezdőnek? (Jó nem vagyok már az, de otthon az első készletem lenne
) Nem szeretnék sokat rászánni, és lehetőleg a novoparts oldaláról szeretném rendelni. Ott a netto árak vannak fenn, a postaköltség mennyi lenne még? Ez a táblát nézetm ki: Dart tábla WINMAU PRO SFB , ez milyen? Mivel kell rögzíteni a falhoz? Milyen nyilat ajánlotok? És kell még valami ezeken kívül? Most biztos leugattok, de az elektromos darts készletek, amik a nagyáruházakban vannak nagyon gagyik? Előre is köszi
Új hozzászólás Aktív témák
- PROHARDVER matricás ház ingyen elvihető
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T590 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! GIGABYTE B360 i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Cisco Catalyst C1000-48T-4G-L 48xRJ45 4xSFP switch, CISCO refurbished
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest