- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ldave: New Game Blitz - 2026
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- potyautas: Imádlak Bulgária
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: A nagy ő! Stohl...
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
liquidmoon
aktív tag
Hi! Most olvastam a topicot és tökre megörültem, hogy találtam egy ilyet. Pont szeretnék otthonra venni egy kis kezdő szettet, ti miket ajánlotok egy tényleg kezdőnek? (Jó nem vagyok már az, de otthon az első készletem lenne
) Nem szeretnék sokat rászánni, és lehetőleg a novoparts oldaláról szeretném rendelni. Ott a netto árak vannak fenn, a postaköltség mennyi lenne még? Ez a táblát nézetm ki: Dart tábla WINMAU PRO SFB , ez milyen? Mivel kell rögzíteni a falhoz? Milyen nyilat ajánlotok? És kell még valami ezeken kívül? Most biztos leugattok, de az elektromos darts készletek, amik a nagyáruházakban vannak nagyon gagyik? Előre is köszi
Új hozzászólás Aktív témák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Tőzsde és gazdaság
- Futás, futópályák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Star Wars rajongók
- iPhone topik
- Napelem
- Végül kiderült, hogy Pat Gelsingernek volt igaza
- További aktív témák...
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett - ÚJ állapot - Care Refresh
- ELADÓ Yaesu FT-70DE-B2 C4FM/FM VHF/UHF kétsávos kézi adóvevő
- Sérült DJI Mini 2 és DJI Mini 2 SE eladó egyben.
- DJI RC2 drón távirányító
- DIY Autodarts 3D nyomtatott automata számláló rendszer PC-vel, monitorral, játékra készen
- Samsung Galaxy S10+ / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Csak kipróbált Mini-Erőmű! Mini-PC Ryzen 7 7840HS 16GB 512GB 1 év garancia
- Bomba ár! HP Zbook 15u G5 - i7-8GEN I 16GB I 256-512SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3631,94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2955, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
) Nem szeretnék sokat rászánni, és lehetőleg a novoparts oldaláról szeretném rendelni. Ott a netto árak vannak fenn, a postaköltség mennyi lenne még? Ez a táblát nézetm ki: Dart tábla WINMAU PRO SFB , ez milyen? Mivel kell rögzíteni a falhoz? Milyen nyilat ajánlotok? És kell még valami ezeken kívül? Most biztos leugattok, de az elektromos darts készletek, amik a nagyáruházakban vannak nagyon gagyik? Előre is köszi