Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Gurulunk, WAZE?!
- Depression: Hardver rúzs effektus?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- total90: SSD és HDD árak 2026-ban – most kell vásárolni, vagy várni 2028-ig?
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
liquidmoon
aktív tag
Hi! Most olvastam a topicot és tökre megörültem, hogy találtam egy ilyet. Pont szeretnék otthonra venni egy kis kezdő szettet, ti miket ajánlotok egy tényleg kezdőnek? (Jó nem vagyok már az, de otthon az első készletem lenne
) Nem szeretnék sokat rászánni, és lehetőleg a novoparts oldaláról szeretném rendelni. Ott a netto árak vannak fenn, a postaköltség mennyi lenne még? Ez a táblát nézetm ki: Dart tábla WINMAU PRO SFB , ez milyen? Mivel kell rögzíteni a falhoz? Milyen nyilat ajánlotok? És kell még valami ezeken kívül? Most biztos leugattok, de az elektromos darts készletek, amik a nagyáruházakban vannak nagyon gagyik? Előre is köszi
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Xeon E5 1650 v3, 2680 v3, 2690 v3 processzorok
- Apple iPhone 14 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 13 mini 256GB Pink használt, szép állapot 100% akku 6 hónap garancia
- iPhone Xr 64GB 100% ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR Gyűjtői darab (3hónap Garancia)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
) Nem szeretnék sokat rászánni, és lehetőleg a novoparts oldaláról szeretném rendelni. Ott a netto árak vannak fenn, a postaköltség mennyi lenne még? Ez a táblát nézetm ki: Dart tábla WINMAU PRO SFB , ez milyen? Mivel kell rögzíteni a falhoz? Milyen nyilat ajánlotok? És kell még valami ezeken kívül? Most biztos leugattok, de az elektromos darts készletek, amik a nagyáruházakban vannak nagyon gagyik? Előre is köszi