- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hcl: Xiaomi pumpa pumpálás
- eBay-es kütyük kis pénzért
- N€T0X|N: Villanydrótkecske
- Sol4r: DDR2-es processzorok összehasonlítása "azonos" órajelen
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Pajac: Gigászkalmár
- droidic: Telekom router – fapados NAS tároló
- mihók: A tabletpiac helyzete 2025 tavaszán
Új hozzászólás Aktív témák
-
gooool
őstag
válasz
pcgamer01 #1464 üzenetére
Persze, van minden, de pl. a Pólusban lévő SD-ben szinte ugyan azok az árak, mint a Novo-nál, először ott akartam Eclipse Pro-t venni, mivel az oldalon 9285Ft azt hiszem, erre ott már 12-13K, mint a Blade4...
BBéci:
Mi is játszottunk egy nagy partit, haverok eljöttek és körmeccseket toltunk. Nem dobtam igazán tömeget sajnos, 100 felettit csak ünnepnapon láttam, de stabil volt, hoztam a legeket a kiszállóknak köszönhetően.
Egyébként emiatt szeretem igazán a darts-ot, mert összejöhetünk kellemes hangulatban játszani, ha tud az ember ha kevésbé és veszíteni is buli, nem hogyak...anyád meg ilyesmi, ahogy nagyon sok egyéb sportban.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nintendo Switch
- Androidos tablet topic
- Gyúrósok ide!
- Milyen légkondit a lakásba?
- Politika
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Autós topik
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- További aktív témák...
- Air Jordan 1 Retro High OG GS Black/Medium Grey-White
- DJI Air 3 RC-N3 drón szett +Garancia +Care Refresh +táska
- Tissot Heritage Porto Small
- DJI Air 2s drón szett - 5,4k video, 1" SONY CMOS + extrák (2S4) kettő darab akkumulátorral
- Új, csomagolássérült Lifefit 3Dx Motion Trainer vibrációs tréner +távirányító - 10 hó bolti garival!
- Csere-Beszámítás! Fehér Inno3D Twin Edge RTX 5070 12GB GDDR7 Videokártya!
- Beszámítás! Apple iPad 10.9 2022 64GB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest