- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sh4d0w: Árnyékos sarok
Új hozzászólás Aktív témák
-
gooool
őstag
válasz
pcgamer01 #1464 üzenetére
Persze, van minden, de pl. a Pólusban lévő SD-ben szinte ugyan azok az árak, mint a Novo-nál, először ott akartam Eclipse Pro-t venni, mivel az oldalon 9285Ft azt hiszem, erre ott már 12-13K, mint a Blade4...
BBéci:
Mi is játszottunk egy nagy partit, haverok eljöttek és körmeccseket toltunk. Nem dobtam igazán tömeget sajnos, 100 felettit csak ünnepnapon láttam, de stabil volt, hoztam a legeket a kiszállóknak köszönhetően.
Egyébként emiatt szeretem igazán a darts-ot, mert összejöhetünk kellemes hangulatban játszani, ha tud az ember ha kevésbé és veszíteni is buli, nem hogyak...anyád meg ilyesmi, ahogy nagyon sok egyéb sportban.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LEGO klub
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- iPhone topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Windows 11
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kés topik
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- További aktív témák...
- DJI Mini 3 Pro Fly More Combo RC drón szett - 3 akku +szűrők +táska
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
- DJI Air 2s Fly More Combo drón szett (FMC) 3 akkuval, ND és NDP szűrőkkel - megkímélt állapot
- DJI RC2 drón távirányító
- GOPRO Hero 12 BLACK - 5.3k akciókamera - Motoros/biciklis szett (4.)
- Csere-Beszámítás! Olcsó RTX Gamer Laptop játékra! I5 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkStation P520 Workstation! W-2145, 64GB, 512 SSD /Quadro - Számla, garancia
- Bomba ár! HP 250 G8 - i5-11GEN I 16GB I 512GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Cam I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged