- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Pajac: Mi volt a legrosszabb, amire mezítláb léptél?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Oldman2: Magyar feliratos/szinkronos játékok PS4/PS5 konzolokra
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Qorthral
üzenetére
Az idény elején kevéssé működik mint ahogy haladunk előre.
Nézzük a saját példámat, én Liuzzi+Kova' és Sauber+Toro+HRT-ből főztem.
Azaz Liuzzi kivételével mindenkin buktam....és ezzel a nagy többség így volt.
Jelenleg viszont Chandok annyira olcsó hogy alig számít, Trulli a veszteség..de arányaiban jó választás mert a legjobb kiscsapat legolcsóbb versenyzője.
A csapatok viszont hoznak (vagy nem, de ez már a játék része), azaz jóval optimalizáltabb.
Azaz Alonso nem működik, mert túl sok a veszteség a játék elején...nem hogy nyereséggel lehetne számolni.
Tavaly én valami 60-70 milla plusszal zártam, amit el sem költöttem. Azaz gyorsul majd a bevétel, de a játék elején nagyon lassan indul.
Ezzel számolok,..csak az erősorrendet veszem fixnek, a többi képlékeny.
Jelenleg pl. nem lehet játszani, mert hiába nyernék kb. 5 millát ha megvenném Button-t, hiszen most nullázott első kiesőként..azaz bukott -8%, és a következő versenyen a 6. hely már +7%-t ér...és ez elvárható tőle (de akár a 9-11 vagy a max. 15% is)...egyenlőre még nem húzom meg, mert túl nagy falat, el kell adnom hozzá a Red Bull-t.
De egy jó versenyző hasonlóan jár mondjuk Kubica-Barrichello-Sutil-Liuzzi közül, azaz azok aki valószínű 10-ben lehetnek a következő futamra, akkor már lehet a pénz miatt is játszani.
Egyre tágul a mozgástér ez biztos, de a szerencse/szerencsétlenség is ott van term.
pl. Kobayashi 20 milla és az eddigi 6 futamon 5 alkalommal kiesett, és egy alkalommal a 12 helyen gurult be (azaz +1%)..rajta akár másfél millát bukhatok egy korai kieséssel..és eddig ált. a 22. helyeken adta fel a futamokat, azaz túl korán, ez minden alkalommal -5.5%.
Nagyon sokat lehet rajta bukni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nem akármilyen új GeForce jöhet idén
- Beperelte a BYD Amerikát
- Battlefield 6
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Villanyszerelés
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Zyxel NAS326
- Feltörték a regisztrációmat vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t
- Házimozi belépő szinten
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 11 64GB White-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4532,100% Akksi
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! AMD Ryzen 7 9800X3D 64GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5090 32GB GDDR7 1200W
- Keresünk iPhone 16/16e/16 Plus/16 Pro/16 Pro Max
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Xbox One S All Digital 1 TB egy kontrollerrel
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest