Hirdetés
- Andras-G: #Kószagondolat - eMag tapasztalatok 2026-ban
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gerner1
Új hozzászólás Aktív témák
-
Qorthral
őstag
válasz
üzenetére
Nem égbekiáltó, de nagyobb, mint gondolod. Tény, hogy egyre többet nyer jó esetben az ember, de nem igazán számolsz a jó csapatok/pilóták állandó drágulásával. Alonso 50 millióról indult. Akkor talán 10 millió hiányozhatott ahhoz (max), hogy be lehessen tenni. A Te logikád alapján jó esetben akár 2 futam elteltével lehetett volna Alonsoja a szerencséseknek. (Anélkül, hogy rendre kiesik.) Persze nem lett, csak most jutottunk el idáig, mert közben Alonso már 82 millióba fáj!
A példádon keresztül amit mondani akarok: Lehet, hogy 38 milka kell pluszban még Neked ahhoz, hoyg lecseréld mondjuk a Force Indiát a Mclarenre. MOST! Ez papíron jó esetben meg is van 4 futam alatt. Szép eddig minden
Igen ám, de 4 futam múlva már nem ennyi lesz a 2 csapat közötti árkülönbség (várhatóan), hanem legalább 50 millió, mert a meki sokkal durvábban drágul mint az FI. Szal az a 4 futam lesz legalább 6 
De tény, hogy szép lassan mindenki erősödik és fejlődik, ám lassabb ez a fejlődés, mint hiszed.
Új hozzászólás Aktív témák
- MINDENFÉLE Laptop jó áron nézz körül! 60+ hirdetés Üzleti,Gamer, Multimédiás,Tervező
- Dell Latitude 3510 15,6", i5 10210U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, garancia
- LEXAR 32GB DDR4 3200 MHz laptop RAM
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- WYBOT C2 Vision AI vezérelt medenceporszívó
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Igen ám, de 4 futam múlva már nem ennyi lesz a 2 csapat közötti árkülönbség (várhatóan), hanem legalább 50 millió, mert a meki sokkal durvábban drágul mint az FI. Szal az a 4 futam lesz legalább 6