Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- potyautas: A Magyar Néphadsereg emlékére
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- bambano: Bambanő háza tája
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
válasz
gery2123
üzenetére
szép. Akkor nem a pluginek voltak.
Memory leak-ről olvastam, de az korábbi kiadásban volt.
Mennyi az ajánlott ram? 10 GB-t adtam neki, mert ki tudja, de ha kevesebbel beéri -saját dash szerint 4 Gb fölé nem nagyon láttam menni- akkor inkább 6-ra redukálnám.
Fura is volt, h 2 GB rpi-n ezek rohangálnak...
-
scream
veterán
-
gery2123
őstag
válasz
gery2123
üzenetére
Na akkor!
opnsense helyett feltettem. pfSense
ez jobban bejön kezelést illetően.
viszont itt is blokkba van a qbittorent ha jól értelmezem mert nem tudok tölteni .
miylen szabályt kell beállítani erre? Kezdő vagyok a tűzfalakkal kapcsolatban előre is elnézéseteket kérem ha hülyeséget beszélek. -
noorbertt
őstag
válasz
gery2123
üzenetére
Nálam úgy ment hogy a opensense kapott két portot, egyik a WAN másik a LAN.
LAN ment a switch-be és a proxmox host gépet oda dugtam be a saját külön ethernet portjával.
igy ha nem ment esetleg az opensense akkor is el lehetett érni.Hátterét nem fogom tudni elmagyarázni, nem szakmám és hülyeséget nem szeretek írni
gyors Google :
What happens if DHCP server is down?The clients will lose connectivity immediately among each other. The clients will be able to communicate only by IP address not by hostname. The clients will be able to continue communicating, but only for a certain period of time. -
Tamy
őstag
válasz
gery2123
üzenetére
Nemrég üzemeltem be, illetve még csak az alapok vannak kész, még egy OpenMediaVault fut rajta jelenleg (samba, ftp), a napokban tervezem beállítani a szünetmentest, a biztonságon is tervezek faragni, meg a mentés sincs még belőve. Sok bajom amúgy nincs vele, maga a pfSense ismerős, melóhelyemen régóta használom fizikai vason, ott nincs semmi fagyás, pedig több száz gépet szolgál ki egy ősöreg szerver lényegesen gyengébb procival, ezért is gyanakszok a hálókártyákra. Most próbaképp veszek bele, annyira nem vészes használtan, remélem az megoldja.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 13 Pro 128GB Akku: 86%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- Samsung Galaxy S25 Ultra Titanium Silverblue 6.9 120 Hz Dynamic AMOLED, 200 MP kamera, S Pen,
- Samsung Galaxy Z Fold7 Blue Shadow-12/512 GB Használt, karcmentes Garancia 2028. 09. 03-ig
- Samsung Galaxy Z Fold7 Silver Shadow-karcmentes 100% akku / 34 ciklus Garancia 2028.09. 27-ig
- PlayStation 5 lemezes Ghost of Yotei Black Limitált
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3392, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP Pro X360 11 G5 - Intel N4120 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Gari
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi