- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Tonnara di Scopello
-
LOGOUT
Peugeot / Citroën / DS topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rick4
félisten
válasz
Feketelaszlo
üzenetére
C4 grand Picassom van kettő is, mindkettőben kanyarkövetős bixenon fényszóró van, mindkettőben D5S led pár van, jó volt a gyári xenonnal is, de ez valami egész más, senkit nem vakít, és mindent látok. Ha most kellene vennem ugyanezt a típust, kerülném a halogén fényszórósat, és ugyanilyet vennék, szóval a technika létezik, csak nem az olcsósítottat kell megvenni. Ja, ehhez jár automata lámpakapcsoló, ha alagútba megyek, beesteledik, akkor magától felkapcsolja a lámpát, automata ablaktörlő, ami magától töröl, plusz nekem fixa ideám a kétoldalra kifelé törlő lapát, mert így törli a legtöbbet a szélvédőből, de van mellé automata fényszóró is, ha jön valaki szemben, vagy megy előttem, és világít a hátsó lámpája, akkor lekapcsolja az országútit, ha elment mellettem, vagy megelőztem az előttem menőt, akkor felkapcsolja.

Most vettem egy új autót, Toyota létére valójában az is Stellantis gyártmány, ott is volt alapfelszereltségként halogén, az se kellett, megvettem a fullosat ledes lámpával.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bmw 640d F06/F12/F13 Hutoracs es Visszapilanto takaro szett
- NOLAN N91 EVO Louis Special bukósisak N-COM B601S kihangosítóval
- Bontatlan WORX Landroid Vision M600 AI-alapú robotfűnyíró eladó!
- SZUPER Akcióban Új Bontatlan Dyson V15 Origin 3 év gyártói garanciával Azonnal Átvehető
- Roborock Q5 PRO robotporszivó (garis)
- 27% - AOC C24G2AE Monitor! / 1920x1080 / 165Hz / 1ms / FreeSync
- Ryzen 7700X / RTX 4070 Ti Super / 32GB DDR5 / 1TB NVMe / 800w GOLD! BeszámítOK
- AKCIÓ! ASUS Z790 i9 14900KF 64GB DDR5 1TB SSD RTX 5080 16GB LIAN LI LANCOOL 216R ADATA 850W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Black-2 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4690, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest