Új hozzászólás Aktív témák

• Rick4

félisten

válasz Feketelaszlo #7861 üzenetére

C4 grand Picassom van kettő is, mindkettőben kanyarkövetős bixenon fényszóró van, mindkettőben D5S led pár van, jó volt a gyári xenonnal is, de ez valami egész más, senkit nem vakít, és mindent látok. Ha most kellene vennem ugyanezt a típust, kerülném a halogén fényszórósat, és ugyanilyet vennék, szóval a technika létezik, csak nem az olcsósítottat kell megvenni. Ja, ehhez jár automata lámpakapcsoló, ha alagútba megyek, beesteledik, akkor magától felkapcsolja a lámpát, automata ablaktörlő, ami magától töröl, plusz nekem fixa ideám a kétoldalra kifelé törlő lapát, mert így törli a legtöbbet a szélvédőből, de van mellé automata fényszóró is, ha jön valaki szemben, vagy megy előttem, és világít a hátsó lámpája, akkor lekapcsolja az országútit, ha elment mellettem, vagy megelőztem az előttem menőt, akkor felkapcsolja.

Most vettem egy új autót, Toyota létére valójában az is Stellantis gyártmány, ott is volt alapfelszereltségként halogén, az se kellett, megvettem a fullosat ledes lámpával.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés