Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból, amikor még nem volt Ryzen!
- sparks: 15 év droid után iPhone tapasztalat, 7 nap alatt
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- pIIrash: Toshiba L670-16M
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
Aktív témák
-
VladimirR
nagyúr
ha valaki annyira nem ert hozza, hogy kerdezni sem tud, az jobban teszi, ha a gepet szervibe viszi, mert lehet, hogy lenyuljak, de meg mindig jobban jar, mintha szakertelem nelkul elkezdi mondjuk le-, vagy felszerelni a cpu hutobordajat (ugye pillanatok alatt kesz a lesarkazas)
es ezt minden rosszindulattol mentesen mondom, hisz aki nem tudja elnondani, hogy mi baja a szamitogepenek, az hogyan akarja megjavitani?
en a sajat gepemen tanultam meg, hogy kell egy pc-t szetszedni, osszerakni, megjavitani, minden kulso segitseg nelkul - de ez nem jelentoi azt, hogy zseni vagyok, sokkal inkabb azt, hogy millio egy alkalommal csinaltam meg nagyobb kart, de legalabb megtanultam tisztessegesen
volt, hogy ket napon keresztul tanultam az autoexec.bat es a config.sys (bar vannak akik azt sem tudjak mar, hogy ezek mire jok) optimalis beallitasat, s a leheto legtobb memoria felszabaditasat, mert maskent nem indult el a windoze telepito
ez itt nem onfenyezes akart lenni, csak annak szemleltetese, hogy internetes forum, mitob binternet nelkul is meg lehet oldani egy-egy problemat, tehat kizart, hogy:
a) eletvbevagoan fontos, hihetetlenul surgos az adott kerdes
b) nem kepes a temaindito egy normalis nyitohozzaszolasban tisztesseges kerdest feltenni - megcsak meg sem probalja, elintezi azzal, hogy ''tema adott vazze, valaszoljatok de man jelleggel''
OKS?
Aktív témák
- Projektor topic
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Fotók, videók mobillal
- VGA kibeszélő offtopik
- Autós topik
- World of Tanks - MMO
- Az időjárás borongósabbra váltott, de a hardverek még vígadnak
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Sebtapasz: telepíthető az iOS 26.0.1
- További aktív témák...
- RÉSZLETRE . OPCIONÁLIS. ThinkPad L16 Gen 1 16" WUXGA, Ultra 5, 16GB RAM, 512GB SSD SZÁMLA GARANCIA
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3338
- Gamer egerek és billentyűzetek kitűnő árakon!
- Ipad Air M2 11" // Wifi+Cellular // Számla+Garancia //
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3506, 92% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest