Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- BBoti2002: Gamer PC beárazás
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 9 – Az impulzusvásárlás is lehet tudatos
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- Rap, Hip-hop 90'
Aktív témák
-
e.vid
senior tag
válasz
Arhquis #1011 üzenetére
Hát nem tudom mennyire fogékony, itt is elég nehéz volt vele Bővebben: link
-
VladimirR
nagyúr
semmi bajom a nonappal, csak mikor egy elvileg szakmai portalon mar a sokadik topic nyilik neki (jo tudom, csak a harmadik) akkor engedtessek meg nekem, hogy ne kapjak sirva a szivemhez, ha valaki rossz szavakkal illeti a temat
de ez is egy jarhato ut: beszelgessunk nonaprol (ami egyebkent sem sok ertelmes temat vet fel a gratulaciokon kivul), a politikarol, a drogokrol, a kulonfele varosokrol/iskolakrol, az alkoholizalasrol, legszebb nokrol/pasikrol, minden szarrol, es majd ha szakmai segitsegre lesz szuksege valakinek, dogoljon meg ott ahol van, nem szamit, hogy a nem talalja amit keres, meg hogy nincs egy epkezlab segitseg szamara, mert mindenki epp valami baromsagrol targyal
tudom, most jon az a resz, hogy mekkora egy fasz kocka vagyok -- errol csak annyit, hogy a nemi eletem/szerelmi problemaim/baleseteim/oromei/csalodasaim (nagyreszt) nem egy hardveroldalon vitatom meg masokkal
[Szerkesztve] -
VladimirR
nagyúr
''Nézd, nőnap van.
Mért nem lehet egy topic, ahol ezt kifejezzük''
van egy, igaz ket eves, de nem hinnem, hogy ez olyan dolog, minthogy ket eve masok voltak az aktualis csucsvga-k, vagy az arak Bővebben: link
''Tudom, neked semmit nem jelent ez, meg bizti van olyan még, akinek nem jelent semmit.''
mar elnezest, de ezt honnan a faszbol vetted?
[Szerkesztve]
Aktív témák
- AliExpress tapasztalatok
- Mesterséges intelligencia topik
- BestBuy topik
- Hisense LCD és LED TV-k
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xbox Series X|S
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- MACBOOK PRO M1 8G/256G KIFOGÁSTALAN, KARCMENTES, 91% AKKU, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- Samsung Galaxy Z Fold 4 256GB,Újszerű,Dobozával, 12 hónap garanciával
- Macbook Air 2020 M1 8GB/500 GB Roze Gold, nagyon jó akku, üzletből, garanciával
- Apple iPad Mini 6 64GB,Átlagos,Töltővel,12 hónap garanciával
- ZBook Studio 15 G8 15.6" FHD IPS i7-11850H RTX A2000 32GB 500GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2080 Super 8GB Zalman T4 PLUS FSP 700W
- GYÖNYÖRŰ iPhone XS 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2912, 100% Akkumulátor
- ÁRCSÖKKENTÉS Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H170 i7 6700K 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 8GB ZALMAN S2 TG A-Data 600W
- Asus TUF Gaming A17 - 17.3"FHD IPS 144Hz - Ryzen 7 6800H - 16GB - 512GB - Win11 - RTX 3050 Ti - HUN
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest