- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból amikor még nem volt Ryzen!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- urandom0: Új kedvenc asztali környezetem, az LXQt
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 5 – Edények és konyhai eszközök
- sziku69: Szólánc.
Aktív témák
-
Thunder78
őstag
Nem jön be ... szerintem törölték ... mi volt benne?
Egyébként szinte fölösleges linkeket beszúrni, már tettem be néhányat. Aki megrögzötten újoncellenes, az úgyis támogatná a jogkorlátozást, elfelejtve azt, hogy valamikor ő is volt újonc, meg azt, hogy a fórum egyformán mindenkié és a színvonalat nem lehet diszkriminációval tartani. -
Thunder78
őstag
Egyetértek veled ... egyébként mintha b-type is ezt írta volna
Nem a segítés ellen vagyok ... ha látom, hogy valaki bajban van, és is szívesen segítek, vagy útbaigazítom, de normális hangnemben.
Sajnos van néhány emberke, aki elég durván tud reagálni időnként és elvárja azt, hogy egy újoncnak magától érthetődőek legyenek olyan dolgok, amiket ő már megszokot (megtanult) az elmúlt időszakban.
Néhány ötlet:
- Regisztráláskor kötelező legyen elolvasni az alapelveket, a moderátoroknak sok plusz munkát megspórolnának vele.
- Keresőt kicsit jobban ki lehetne emelni, mert így ''elvegyül a tömegben''.
- Integrálni lehetne VladimirR kolléga keresőjét, vagy átírni a mostanit.
- Volt szó a pontrendszerről, meggondolandó, támogatom.
Korábban már részleteztem ezeket, illetve mások is hoztak fel használható ötleteket. Ezekkel lehetne fejleszteni a ph-t. Szerintem. -
TitiRii
senior tag
épp eröl bezsélek
mert ha azt a rangot
ami a neve alatt diszeleg
a többiek adgyák neki
akkor az máris jobban tükrözi a valoságot
igy most jön valaki 2 hét alat csinál 5000 hszt minden baromsággal és iq susnya osztásal
azon tul hogy az ujoncok bizalommal kezelik esetleg mert hogy ö már nagy ur, szerintem rendkivül idegesítő hogy lépten nyomon iq beteg topikba botlik az ember és semmi érdemlegesbe
Aktív témák
Hirdetés
- Küszöbön az androidos PC-k
- Óra topik
- Gumi és felni topik
- Mégis marad a Windows 10 ingyenes frissítése
- Tőzsde és gazdaság
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Kijelző került a kamerasávra a Xiaomi 17 Pro és 17 Pro Max hátulján
- PlayStation 4
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Google Pixel 10 és 10 Pro összehasonlító gyorsteszt
- További aktív témák...
- HUAWEI WATCH Ultimate
- Bomba ár! Dell Latitude 5520 - i5-11GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
- Bomba ár! Dell Latitude 5511 - i7-10850H I 16GB I 1TBSSD I 15,6" FHD I Cam I HDMI I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD Touch I W10 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X1 Yoga 2nd - i7-7G I 16GB I 512SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gar!
- Apple iPhone 15 128 GB Kék 12 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Utolsó 1 darab - Sennheiser MOMENTUM 4 fejhallgatók
- LG 32GS94UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3325
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest