- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Kempingezés és sátrazás
- sziku69: Szólánc.
Hirdetés
Aktív témák
-
Thyb
senior tag
válasz
truemalk #708 üzenetére
Figy, ha nem tartozol azon egyedek közé, akik minden szarra nyitnak 1 uj topicot, akkor nem kell felvenned a dolgot. Mindenki azt vesz amit akar, vagy amihez pénze van. Ha nem tetszik amit tanácsoltak, akkor nem fogadod meg, szal nem tom miért kell felkapni a vizet. Amugy meg ez a stilus a ringbe való s nem ide. És sajnálom, ha belegázoltam a lelki világodba, nem szándékoztam ilyet.
-
Thyb
senior tag
válasz
Thunder78 #696 üzenetére
Ez is benne volt a hsz-emben. A baj, hogy viszont csak az ujoncokat letilatni viszont nem tartom etikusnak. Tudom, hogy sok közöttük a gyik, aki nem a játékszabályok szerint játszik(legalább is nem az elvártak alapján), de már szó volt róla, hogy vannak olyanok is, akik egész korrect dolgokat dobtak fel.
Szal nem tudom mi lenne a legegyszerűbb megoldás, de jó lenne valami olyannal előállni, ami kis munkabefektetéssel ezt meg tudná oldani. -
Thyb
senior tag
Ami viszont számomra megint bosszantó, hogy felmegyek egy adott topic cimre, és már a 30 hsz-t olvasom egy teljesen más témáról. Sajna nem 1 ilyet láttam.
-
Thyb
senior tag
Mi lenne, ha az ujoncok által felvetett uj topic cimet a Modiknak kellene jóváhagyni. Általában mindig van fent Modi, s bár tudom ez töblet munka, de akkor ők leszabályozhatnák ezt. Akkor nem törlés lenne, hanem megelőzés. Szerintem ez kivánná a legkisebb befektetést. Egy hátsó, csak Modiknak látható oldalra mennének ki az uj cimek a hozzászólással, és miután megnézték, akkor nyomnak rá 1 approve-ot. Ahogy elnéztem, ez sok esetben nem csak ujoncoknál lenne jó megoldás.
Ami lényeges, hogy a Modiknak ne legyenek személyes indokaik egy oldal megnyitásánál, vagyis ne legyen elfogultságuk. -
Thyb
senior tag
Én mint a másik tábor had szóljak - ha szabad-:
nem rég akadtam rá az oldalra, és tetszik. Elég régóta netezek, és van annyi inteligenciám, hogy felfogjam, és tanuljak abból amit az ősök hozzáfüznek a szólásaimhoz. Én is megkaptam a keresőt, és véve a lapot használom is azt. Sok esetben láttam, hogy őstag oktatott ki őstagot.
Topicot nem nyitok, hacsak a keresőt átnézve nem találtam akkurátus témát. Ugyanakkor sok esetben találtam olyan topicot, hogy a cimmel ellentétben teljesen másra terelődött a szó, aminek talán lehetséges lett volna 1 ujat nyitni, vagy teljesen máshogy megközeliteni a dolgot. Lehet, hogy lehetőséget kellene adni, hogy a topic cimek közül linkkel becsatolható legyen 1-2, mert ha valaki egy VGA müködése felöl érdeklődik egy adott alaplappal kapcsolatban, akkor ua. az alaplaposok lehet, hogy sokkal pontosabb infót tudnának adni, mint akik a kártyát, 1 másik lappal használják. Remélem érthető a felvetésem.
Szerintem a kipontozásos módszer nem rossz, csak jól kell definiálni, ki, mikor és miért kap pontot v.eltiltást.
Be lehetne vezetni egy éppen kitiltottak listát is, hogy a többiek tanulhassanak abból, hogy miért járhat büntetés.
Szal nekem mint (vén) ujoncnak ez a véleményem.
Aktív témák
Hirdetés
- ASUS ROG Z690 Extreme félkonfig
- MSI Vector GP76 16 Gamer Tervező Laptop -60% BRUTÁL i7-12700H 16/1TB RTX 3070Ti 8GB FHD 360Hz !!!
- Új HP VICTUS Gamer Tervező Laptop 16,1" -40% Bivaly i7-13700H 14Mag 16GB/1TB RTX 4070 8GB FHD 144Hz
- Samsung Galaxy Watch 6 44mm GPS Fekete
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Aorus B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB ZALMAN I3 NEO 650W
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3055
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- Új MSI 17 Raider GE78 QHD 240Hz i9-13980HX 24mag 32GB 2TB SSD Nvidia RTX 4090 16GB 175W W11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest