Hirdetés
- sparks: 15 év droid után iPhone tapasztalat, 7 nap alatt
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- WireGuard VPN a mindennapokra
- eBay-es kütyük kis pénzért
Aktív témák
-
Thunder78
őstag
válasz
Biaggio #1075 üzenetére
A figyelmeztető levél jó ötletnek tűnik, de a nyitás előtti kérdés felesleges ... ha valaki meg akar nyitni egy topicot, lehet hogy végig sem fogja olvasni a kérdést, csak kattint egyet a tovább gombon ( sokadszori Win telepítés rulez
).
A mentor-os ötleted túlságosan erőforrásigényes szerintem, nem tűnik megvalósíthatónak. -
válasz
Biaggio #1064 üzenetére
Igen, ez így van. Például most engem csak a Gigabyte érdekel a 6800-asok közül. A 6800-as topikokat végigolvasni lehetetlen. Ha rákeresek a Gigabyte szóra a topikban, akkor kidob mindent, amiben szerepel a Gigabyte szó, de ez lehet alaplap is, bármi. Arról nem is szólva, hogy azokat nem találja meg, ahol elütöttek egy betűt, vagy nem írják ki a teljes szót, vagy rövidítettek, ragoztak. Ráadásul ismét normális nézetre kell váltanom, ha érdekel, hogy mit válaszoltak a kérdésre, vagy mire válaszolt a válasz, amiben a Gigabyte szó szerepelt.
Szóval szerintem engedni kéne, hogy egy-egy márkának, típusnak legyen saját topikja, ne csak ilyen nagy gyűjtőtopikok. Most például kénytelen voltam regisztrálni egy német topikon, mert ott van csak azzal az egy típusú kártyával foglalkozó topik.
Aktív témák
- Milyen autót vegyek?
- Formula-1
- Elektromos autók - motorok
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Itt a Xiaomi Android 16-os frissítési ütemterve a kompatibilis készülékekre
- Milyen processzort vegyek?
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Építő/felújító topik
- Kedvenc zene a mai napra
- További aktív témák...
- HAVN HS 420 PC ház, Midi-Tower, E-ATX, edzett üveg - fekete
- Új, bontatlan, iPhone 17 Pro Max gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- ÚJ HP Pavilion 16 - 16"IPS WUXGA - Ryzen 5 8540U 16GB - 512GB SSD - Win11 - 3 év garancia - MAGYAR
- EVGA Geforce RTX 3070 Ti FTW3 Ultra Gaming
- Asus ROG Strix G16 G614JZR 16" QHD+ IPS i9-14900HX RTX 4080 32GB 1TB NVMe gar
- 0perces !Samsung Galaxy Book5 Pro 360 2in1 Core Ultra 7 256V 16GB 1TB 16" WQXGA+ AMOLED TOUCH 1évgar
- PlayStation DualSense Edge kontroller AKCIÓ!!! // Számla + Garancia //
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest