Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hcl: Huawei Mate 10 kókányolás
- sidi: 386-os Chicony gázplazma laptop memóriabővítése
- SzDavid99: Van 20 perced? Akkor tanulj meg koreait olvasni!
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- Őskoczka
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Aktív témák
-
-
twollah
nagyúr
Hat igen.
Valahol itt van a kutya elasva.
Szombat este van, a MODERATORok is emberek (fiatal emberek, vki nagyon fiatal), es buliznak.
Ezek utan szerintem el kene donteni, hogy ugyan mar hogyan gondoljak ez a MODERATORkodast.
Csak ugy hobbi szinten?
Vagy szivvel, lelekkel minnel tobb idot a forumnak szentelve?
Langolo pallossal vigyazva a forum rendjere, vagy csak ugy immel-ammal vegezni a dolgukat.
Szerintem ha vki MODERATORnak all adja a lelket is az oldalnak, es ne foglalkozzon a szabadidejeben massal hanem a forummal.
Ezt szerintem csak fanatizmussal lehet jol csinalni vagy sehogy sem... -
twollah
nagyúr
Tudod en ezek miatt a dolgok miatt vagyok kiakadva n+1szer.
Jótanácsok:
* használd a keresőt: mielőtt topicot nyitsz, próbálkozz a keresőben hasonló topicot találni, nyugodtan használd a régebbi topicokat (felesleges egy ''Hány pipeline van a 9600-asban?'' topic, míg szívesen megválaszolják azt a ''9600pro topic''-ban, ha ugyan nincs a válasz már a topicban)
* használd a (MOD) gombot: ha a hozzászólást követően nem sokkal (5 percen belül) eszedbe jut valami, szerkeszd a hozzászólásod, ne írj egy újat!
* a topic címét gondosan válaszd meg:
o kerüld a túl általános címeket (''Segítsetek plízzz!!!!!'') A cím pontosan, egyértelműen tükrözze azt, amit szeretnél.
o legyen olyan, amit később is megtalálnak a keresőben a fórumozók: ha azt írod, hogy ''Megdöglött azikszpém a radidrájverrel'', akkor azt senki sem fogja megtalálni, ellentétben azzal, hogy ''Nem megy az XP-m, mióta feltettem a Catalystet''
Ezek a jatekszabalyok nincsenek betartva.
Ezek utan mit varsz tolem, es mas vmikor kevesbe turelmes embertol? -
twollah
nagyúr
Tudod a PH! olyan mint egy nagy barati tarsasag.
Neha jonnek a tarsasagban uj emberek.
Valaki alkalmazkodik a jatekszabalyokhoz vki nem.
Ugyan ez van az eletben is.
Eloszor elmondjak az uj emberkenek a jatekszabalyokat, vagy elfogadja vagy nem.
Ha nem akkor annak nem a regi emberek fogjak latni a karat hanem az uj ember.
Egyszerubben leirva.
Amilyen az ''Adjon Isten, olyan a fogadj Isten''. -
Pompi
nagyúr
És egy rossz újonc:
Bővebben: link
Bővebben: link
Aktív témák
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 14400F / RTX 3060Ti / 32GB DDR5 / 512GB SSD!
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i5 9600K 16GB DDR4 512B SSD RTX 2060 Super 8GB Chieftec HC-10B-OP Zalman 850W
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X230 i5-3GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I Cam I W10 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3622, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest