Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Aktív témák
-
dat
senior tag
Ha szabad hozzászólni egy javaslattal:
Újonc ne nyithasson topicot KIVÉVE a Hardverpiac, Bolhapiac, stb.. részeken.
Így nem nyithatna (vagy legalábbis nagyságrendekkel kevesebb lenne) fölösleges, ezerszer kitárgyalt témákban topicokat.
És most bevallom, én sem használtam a keresőt, úgyhogy ha ezt már valaki leírta, akkor sorry -
Legolas
senior tag
Én csak 1 dolgot nem értek a felvetéseddel kapcsolatban:
Ha moderátor lennél, akkor megérteném, hogy zavar a rengeteg hülye, új topik, amit megjegyzem sokszor őstagok nyitnak. De átlag userként nem értem a dolgot. Ha egy topik nem szól semmiről, vagy nem érdekel, akkor ne írj bele! De nem vagy olyan helyzetben, hogy ezeket tűszúrásként, vagy egyéb fájdalomként éld meg. Ha ennyire zavarnak, akkor el kéne gondolkodnod azon, hogy miért irritál a világ és a benne élő emberek
Na, de komolyra fordítva a szót: elférnek azok a topikok is, nem?
Ha meg annyira feleslegesek, majd a moderátorok bezárják!
[Szerkesztve] -
Digital
addikt
Ezt is egy ''senior tag'' nyitotta,inkább használta volna a keresőt Bővebben: link
bár engem nem zavar..... -
Male
nagyúr
Ez szerintem nem megoldás. Amikor én regisztráltam, akkor azért tettem, mert egy viszonylag sürgős gondom volt, amire sehol nem találtam választ (akkoriban jobb kereső volt, de azzal sem). Várjak rá pár hetet, és írogassak mindenfelé hsz-eket, hogy elérjem a lelkes újonc rangot, és feltehessem a kérdésemet? Sok más újonc is hasonló okból regisztrál.
(mondjuk előtte már Guest-ként írogattam ide, mert akkor még nem volt kötelező a regisztrálás)
Aktív témák
- Lenovo P510 - 1650-2680 v4 akár 14 mag/28 szál, 32GB DDR4 RAM, akár M4000 8GB VGA, számla, 6 hó gar
- LG 32GS94UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Intel Core i5 4440 4mag 4szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 13 Mini 128GB,Dobozával,12 hónap garanciával
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest