- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból amikor még nem volt Ryzen!
- Amazon Kindle JailBreak
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- pusszycat: JEYI - okos, színes, interaktív, ssd külső ház.
- gerner1
- eBay-es kütyük kis pénzért
Aktív témák
-
tiv83us
veterán
En is ugylatom, hogy ilyen topicra nincs szukseg. Ha majd bevezetik a mar sokat melegetett ''Ujonc ne nyisson topicot'' rendszert akkor ot ugysem lesz mese, ha meg igymarad akkor becsuljek meg akikre vonatkozik es tovabbra is esszel...
-
tiv83us
veterán
Nem szeretne azt es amig nem szeretne addig nem is lesz. Most is azokat a szabalyokat probaljuk betarta(tt)ni, amik a tulajdonos altal krealodtak es szerintem teljesen elfogadhatoak, semmi olyan nincsen benne ami miatt lazadozni kellene.
Az ujonc topicnyitassal kapcsolatban csak annyit, hogy lehet ugyanolyan hulye egy Ph! Nagyur is mint egy ujonc mert a rang nem az IQ-t tukrozi vissza, itt csupan a tapasztalatrol van szo, ami annyit jelent, hogy meg mielott egy Ph! Nagyur megnyit egy topicot, azelott altalaban rakeres es utana nyitja meg. Namost az ujoncok eseteben az elso fazis /a kereses/ az elszokott maradni, ezert basztatjak oket allandoan es ezert jott ez a topic is, hogy az ujonan regisztralt forumtarsak ne nyithassanak topicot. Valahogyan marpedig az emberek tudtara kell hozni a sorrendet, ami kereses----->topiknyitas es nem topiknyitas------>lazadozas, hogy miert zartak be, meg hogy mi a f@szt kepzelunk.... -
tiv83us
veterán
''No nem azért mert olya baromi nagyképű lennék ,hanem egyszerűen fizikai fájdalmat okoz más hülyesége.''
Tudod ezzel en is igy vagyok, es egyszeruen fizikailag faj, amikor 50 alkalommal olvasom az ''Újjonc'' szot a hsz-eidben. Konyorgom, legalabb nezz be a nicked ala az avatarod alatt es tanuld meg /ha mashogy nem megy akkor copy/paste/ hogyan kell irni...
Tudom, hogy mar le lett beszeleve a helyesirasod, de legalabb erre odafigyelhetnel, mert nagyon szemetszuro.
Az ilyen hulye Hitleres hasonlataiddal meg inkabb menjel masik forumra, mert az ilyen gondolkodasu emberek nagyonhamar meg ujoncok sem lesznek/maradnak.
Mar leirtak szazszor elottem de en is leirom, hogy vegre felfogd. A PH foruma maganterulet es ha a hazigazda ugyszeretne, akkor meg IQ alapjan is mehetne a regisztracio, sot meg szemszin szerint is.
Inkabb oruljunk annak, hogy egy szepen rendben tartott, mukodokepes, informaciodus es mindenki szamara konnyen kezelheto forumot hasznalhatunk. -
tiv83us
veterán
Nyitotta egy 231 napja regisztralt ''Tag'' 5 perccel ezelott Bővebben: link
En nemtudom miert kell ezt eroltetni, PH Addikt is lehet balfasz meg ujonc is, ez nem katonasag, itt nem jelent senki senkinek, mindenkinek egyenlo jogai vannak /Most a Moderatorokat hagyjuk, a Forumtarsakra gondoltam/ aki hulye az PH! Addikt-kent is hulye mindegy mivan a neve ala irva, szoval szerintem nincs ezen mit tovabb firtatni.
[Szerkesztve] -
tiv83us
veterán
Ez a tok ertelmes topik is meg lett nyitva egy senior tag altal, raadasul meg a cim is helytelenul van irva...
-
tiv83us
veterán
Szerintem nem jo otlet. Egy ujonc miert ne nyithatna ertelmes topikot. Attol meg hogy ma regisztralt a forumra lehet szorult bele annyi ertelem mint barmennyiunkbe. Szvsz ez gyerekes dolog lenne.
Aktív témák
Hirdetés
- ÚJ notebook kitámasztó fából
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i5 4570 4 mag 4 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3438
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest