Hirdetés

2024. június 27., csütörtök

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#1867) Zola007 válasza ottkar (#1866) üzenetére


Zola007
veterán

Nem tévedések sorozata, hanem egymást félreértések sorozata.
Előre is elnézést kérek, de miért kell hamarabb belekötni abba, amit írtam, mint válaszolni.

Plíz, ugyanannyi karakter felhasználásával legközelebb inkább kérdezd meg, hogy mit is akarok pontosan, s ha rosszul tettem fel a kérdést, menten korrigálom.

Azért írok ide a fórumra, mert nálam minden bizonnyal többet tudók vagytok a témában, s én csak ilyentől kérdezek (hülyébbtől minek). úgyhogy az okosaknak :R, a többieknek jó tanulást
Más témában én vagyok ott, ez a világ rendje.

Rendben kivonás helyett kifogyás.Kivonás alatt azt értettem, hogy mikor vonják (-ták) ki a gyártásból, ezt általában egy gyártó a nevesebb termékeinél napra/hétre pontosan meg szokta adni a nagyon-nagykereskedők felé.

Olyan pedig van, hogy nem szánnak ide többet. Pl. anno k700i telónál volt egy időszak, mikor ki akarták vonni a gyártásból (mert jött a váltó típus, de többször is nekifutottak, mert volt rá kereslet), s UK+nyugat felé tartották a raktárkészletet, kicsiny országunkba pedig nem küldtek.

Ugyanezért kapunk már eleve is később az USAban már hetek óta megjelent termékekből (vagy 6-7, vagy Isten tudja hány éve a rendelést követően1 hónapot vártam 1300-as AMD-re, hogy érkezzen az országba, mikor USAban már régóta piacon volt)

De több cuccal is volt már így az ismerősök körében, mert mire annyira lemegy, hogy megengedheti magának az ember, esélyes egy ilyen helyzet kialakulása (mármint, hogy nálunk fogy ki, mert Mo-n rendel a nagyker 100-t, addig idegenhonban megvesznek egy kamionnal, szt kész)
Így kicsit lutri dolog a kivárás, de MO-n nem tud mást tenni az ember, ha meg szeretne valamit kaparintani, ami első nekifutásra nem az ő kategóriája.

[ Szerkesztve ]

Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.