- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- bambano: Bambanő háza tája
- Gurulunk, WAZE?!
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
Új hozzászólás Aktív témák
-
King Unique
titán
válasz
Harbinger85 #4962 üzenetére
A MemTest boot eszköz készítő programja DD képfájl mód szerint írja ki az ISO-t, aminek ehhez hasonló eredménye lesz. Ahol ilyenkor a pendrive kapacitása nyilván nem csökken, max. a rajta lévő partíció lesz kisebb méretű, ahol ha a user helytelenül csak a fájlkezelőt nézni a lemezkezelő helyett, akkor könnyen megtévesztheti.
A helyreállítás viszonylag egyszerű, adott parancssorban a DiskPart, illetve egy másik leírás is szemlélteti a jelen esethez kapcsolódóan a használatát, + akár a másik válaszban említett Rufus is opció a törléshez + újraparticionáláshoz és újraformázáshoz a nem bootolható opciót választva, erről is már volt szó itt többször (példa)."EDIT: Oké, vaklárma a Windows 10 boot disk készítője helyretette a partíciókat."
Mármint ha ez az MCT akar lenni, akkor igen, akár azzal is megoldható, bár az köteteket listáz ki, nem eszközt. Ami egy 8 GB-os pendrive-nál meg 32 GB-ig még oké, de az annál nagyobb tárolókapacitásút is csak 32 GB-ig particionálja (példa), aztán utána megint csodálkozik a csak a fájlkezelőt néző laikus user, erről is volt már szó itt.
-
Ciccuka
veterán
válasz
Harbinger85 #4962 üzenetére
Rufus 3.13-al formázd vissza
-
Harbinger85
aktív tag
Üdv!
Egy számomra eddig lehetetlen probléma merült fel a 8 GB Kingston pendrive-ommal. A MemTestet használtam hogy ugye bottolható progit rá tegye. De most a Windows 10 telepítőt akartam visszatenni rá, mert hogy ezért is vettem egy 8GB-os pendrive-ot. Többször egymás után írja a Win10 progi hogy min 8 GB pendrive kell, ez nem jó. Nem értem miért. Megnézem 247 MB a pendrive mérete. Nézed a Windows disk managerével 3 partícióra lett bontva, de csaka z utolsó tudtam helyrehozni az első kettő ~250 MB-os partíciót nem. Legalábbis a Win alap progija nem tudja.
Van erre valami progi (100 éve a Partion Magicet használtam) ami ezt helyrehozza vagy vesztettem 500 MB-ot?EDIT: Oké, vaklárma a Windows 10 boot disk készítője helyretette a partíciókat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- DOOM - The Dark Ages
- eBay
- Milyen légkondit a lakásba?
- UHD filmek lejátszása
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Honda topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- További aktív témák...
- Toshiba P300 3.5 2TB SATA3 (HDWD320UZSVA) új, 3 év gar
- Több Db újszerű 2280 2242 2230 NVME SSD 0-11 Nap 100/100%
- Crucial T500 PRO 2 TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, Dobozos, Hűtőbordás - 7400-7000 MBs - Eladó!
- Több darab 512GB m.2 NVMe (Samsung, WD, Kingston, Micron)
- SAMSUNG 2TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, hűtőbordás - 7450-6900 MBs - Eladó!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- Bomba ár! Dell Latitude 5420 - i5-1145G7 I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A16 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Vásárold meg most a Zalman T7-et, és élvezd a minőséget!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest