Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Czimby: XFX RX9070XT Quicksilver vs Mercury(non OC)
- sh4d0w: Van-e még?
- tordaitibi: Timeshift használata, és amit nem tudtál, klónozás Timeshift backup szoftverrel
- Krumple: [Xpenology] DSM 7.3 telepítése proxmox 9 alatt - GUIval
- joghurt: Megtarthatod a jogsid?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Samanbacsii
őstag
Sziasztok! Read only lett a Sandisk 256GB USB3.0/Type-C Dual Drive pendrive-om, két éve használom fogalmam sincs hogyan, miért... Rámásolás közben a fájlok felénél abbahagyta. A már rajta levő adatok sértetlenek másolhatók de írni, formázni, törölni stb. nem lehet.
Próbáltam diskparttal, registry átírással, különböző formázó proggikkal még tv-be is próbáltam formázni de nem lehetett. Hibaüzenet nincs csak annyi, hogy read only. Eljutottam a ChipGeniusig de flashelő proggi keresése az már keményebb
Van esetleg javaslatotok mivel még és hogyan?
Annyit hozzátennék, hogy kezdetektől fogva akár telefonnal, akár usb portban használtam mindig - szó szerint - tűzforró volt... Ez normális?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tiltott lett Lufthansa-csoport repülőin power bankot használni
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Okos Otthon / Smart Home
- eBay-es kütyük kis pénzért
- iPhone topik
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali informatikai kérdések órája
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Megvan a Marathon megjelenési dátuma
- További aktív témák...
- LG 32GS94UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 500GB SSD RTX 4070 Ti Super 16GB Zalman T3 Plus 750W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Green- 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4200
- Olcsó Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás!I5 6600 /GTX 1650 Super / 16GB DDR4 / 256 SSD + 1TB HDD
- iPhone 17 Pro 256 GB - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Van esetleg javaslatotok mivel még és hogyan?
Annyit hozzátennék, hogy kezdetektől fogva akár telefonnal, akár usb portban használtam mindig - szó szerint - tűzforró volt... Ez normális?