Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Iroil
tag
Sziasztok!Olyan problémám lenne,hogy gondoltam a napokban felrakom az egyik itthoni pendrive-ra a windowst, aztán valamelyik nap újrarakom a gépet.Nos most megtaláltma a pendrive-ot.Volt rajta kb 3 fájl ebből az egyik 150 mb-os mérettel bírt a másik pár kb volt.Letöröltem rajta mindent. A gép azt jelzi, a pendrive teljes mérete 7,48GB,de így hogy nincs rajta egy fájl sem így még mindig csak 4,23GB elérhető hely van rajta,mit tanácsoltok? Kuka? Vagy mit kell ilyenkor tenni?Megoldottam!
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- PlayStation 5
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Engedélyezte Hollandia a Tesla önvezetést, az EU többi része következhet
- Google Pixel topik
- Apple MacBook
- Parfüm topik
- Gumi és felni topik
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 990 PRO heatsink NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Intel D3-S4520 960GB - Keveset futott - 2,5", SATA3, 5300 TBW - Eladó!
- Western Digital WD Purple 4TB - WD43PURZ - Új - Eladó!
- Eredeti fake/full kamu 1TB SSD + kamu 512GB sd cardel (ajándék)! Oktatás, blog, prezentációs célra!
- BESZÁMÍTÁS! 1TB WD Black SN7100 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Üzleti előfizetők hirdetései
- ASUS Vivobook Pro 3K OLED 120Hz Notebook! Intel Ultra 7 155H / RTX 4050 / 16GB DDR5! BeszámítOK
- AKCIÓ! Asus VG27AQ3A 27 180Hz QHD IPS 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Eredeti Lenovo 90W szögletes (téglalap) notebook táp + kerek átalakító egyben eladó
- MEDION ERAZER Cooling Kit V2 Vízhűtés - MD 62737 Beast 16 X1, 18 X1 gamer laptopokhoz
- Apple iPhone Air 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest