Hirdetés
- Andras-G: #Kószagondolat - eMag tapasztalatok 2026-ban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- talmida: My Art II.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
Új hozzászólás Aktív témák
-
Beren
aktív tag
Üdv mindenkinek!
Egy érdekes problémába ütköztem, ebben kérnék tanácsot, segítséget.
Adott egy 8 GB-os Kingston DTSE9G2 USB 3-as pendrive. Ezt akárhová dugtam a gépembe (hátlapi USB 3 port, a hátlapi USB 3 portba dugott TP-Link UH700 USB 3 HUB, előlapi USB 2 port, hátlapi USB 2 port), mindenhol nagyjából fele akkora írási sebességet produkált, mint egy ugyanoda dugott USB 2-es (!) pendrive (egy ADATA C905). A gépen Win 8.1 fut, teszteltem az alaplap gyártójának saját USB3 driverével, de a Windows sajátjával is. Kipróbáltam másik gépen is (Win10, itt is mindkét driverrel), a helyzet ugyanez volt. Másoltam Windows Intézővel és Total Commanderrel, hátha ez a gond - nem ez volt. Próbáltam különböző fájlrendszerekre formázni, hátha ez a gond - nem ez volt.
Mivel még garanciális volt, a fentieken felbátorodva visszaküldtem. Szó nélkül cserélték, de nem ugyanolyanra - egy szintén Kingston DTIG4 motyót kértem helyette, ez már USB 3.1-es és 16 GB-os. Ez a vadonatúj, a csomagolásból éppen csak kivett pendrive pontosan ugyanazt a hibát produkálja - akárhová dugom, akárhogyan és akármivel próbálom, mindenhol fele akkora az írási sebessége, mint egy USB 2-es cuccnak.
Arra kicsi az esély, hogy két pendrive is hibás (bár nem lehetetlen). Arra sem látok sok esélyt, hogy mindkét gép, amivel tesztelgettem, hibás (persze ez sem lehetetlen). Mindkét problémás pendrive megbízható helyről származik, nem a józsefvárosi piacról.
Most éppen erősen tanácstalan vagyok - van valakinek bármi tippje, hogy mi a gond?
Beren
Új hozzászólás Aktív témák
- Facebook és Messenger
- OpenMediaVault
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Először beszélt bővebben az új Xbox konzolról a Microsoft
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- iPhone topik
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Kész rémálom lesz Linuxot használni jövőre az USA egyes államaiban
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- További aktív témák...
- Beszámítás! Asus TUF A17 FA707RR FHD Gamer notebook - R7 6800H 16GB DDR5 512GB SSD RTX 3070 8GB W11
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB Desert Titanium használt, megkímélt 100% akku (13 ciklus) 6 hón
- Katonai Rugged laptopok Panasonic Toughbook 5-6. gen gar.
- ÚJ Magic Keyboard billentyűzetek/ USB-C - Lighning/ 27% Áfás/ Ingyenes szállítás!
- Apple iPhone SE 2022 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest