Hirdetés
- caprine: Snowrunner játék manuális tuning lehetőségei
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- gerner1
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- talmida: My Art II.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Elcan
tag
válasz
King Unique
üzenetére
Köszi a választ, infókat. Abszolút jogos amit mondtál, valóban nem voltam elég körültekintő. Minden másnál képes vagyok hetekig is nézelődni, olvasni, kérdezni, stb, de most valahogy eszembe sem jutott ez. Kellett gyorsan egy pendrive, ami olcsó, viszonylag nagy és amin el tudok vinni egy anyagot vkinek. Kb ennyit néztem, plusz a vásárlói hozzászólásokat, amiket így az új infók birtokában kb át kéne húzni és odaírni, hogy bullshit.
Egyébként pont azt csinálja, amit írtál. Pl egy filmet másolok rá, beindul tényleg nagy sebességgel, de ez csak néhány mp, majd 70-60-50-40-30...másodpercenként egy 10-essel és megáll 4 megánál, majd így fejezi be a dolgot.
Szerencsére olcsó tanulópénz volt.
Egyébként még én nem találkoztam ilyennel, mert a meglévők közül egyik sem produkálja ezt, de legalább már ezt is tudom.
Még egyszer köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z790 i9 14900K 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070 XT 16GB ZALMAN Z10 PLUS Seasonic 750W
- Apple iPad mini 4 (A1538) 128GB Wi-Fi Asztroszürke
- Dell Latitude 5420 14" Touchscreen i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- HP 255 G8 - 15.6" FullHD IPS - Ryzen 5-5500U - 8GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR - ÚJ AKKU
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest