Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Mi ez a pici videókártya? AMD E9173 teszt
- MasterDeeJay: Comet lake (10gen) és DDR3 - mert ilyet is lehet!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- aquark: Zsebszámológépek
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Milka 78
nagyúr
válasz
Doky586
üzenetére
Szerintem pedig pofon egyszerű,King Unique is megértette,de leegyszeűsítem...van egy Silicon Power B50/32gb-s pendrive ami átlag 7-9mb/s-al ír saját magára a gyártó álltal feltüntetett 25mb/s-al eltérően.A hiba független op.rendszertől,pc-től,tök mindegy,hogy usb2 avagy usb3-ra van kötve és tök mindegy az usb csatoló elhelyezkedése is(előlapi,hátlapi).
Attól is független,hogy 500 avagy 1000 mb és a milibitek amiket említesz na az nem az én szüleményem (alapértelmezett egység a windowson belül a MegaByte/secundum kb. ezer éve).
A teszrről ugyan tehetnék be normál méretet (ha ez segít eskü megoldom),de mint fent említettem nem az a bajom,hogy a tesztprogramban nem hozza a számokat,hanem egy sima 1gb-s (Gigabyte,hogy ne legyen félreértés)-os mkv,avi,stb (több féle formátumú és méretű videó fájlal tesztelve)...fájlt sem hajlandó a gyártó által megadott sebességen felmásolni az említett pendrive-ra (kb 3-3.5x lassabban hajlandó csak erre).
Tehát a kérdés továbbra is adott (lehet e ez garanciális probléma,esetleg csak a gyártó hazudozik).
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ!!!! Dell Precision 3571 4G LTE i7-12700H 16GB 512GB FHD RTX A1000 4GB 1 év teljeskörű garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- 186 - Lenovo Legion 5 (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5070 (ELKELT)
- Apple iPad mini 6 (64GB) Wi-Fi + Cellular (5G) - Asztroszürke
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest