Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- joghurt: Megtarthatod a jogsid?
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Syl: UPS - te áldott!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- TommyX_: Yatour YT-M06 a virtuális cd váltó
Új hozzászólás Aktív témák
-
Milka 78
nagyúr
válasz
Doky586
üzenetére
Szerintem pedig pofon egyszerű,King Unique is megértette,de leegyszeűsítem...van egy Silicon Power B50/32gb-s pendrive ami átlag 7-9mb/s-al ír saját magára a gyártó álltal feltüntetett 25mb/s-al eltérően.A hiba független op.rendszertől,pc-től,tök mindegy,hogy usb2 avagy usb3-ra van kötve és tök mindegy az usb csatoló elhelyezkedése is(előlapi,hátlapi).
Attól is független,hogy 500 avagy 1000 mb és a milibitek amiket említesz na az nem az én szüleményem (alapértelmezett egység a windowson belül a MegaByte/secundum kb. ezer éve).
A teszrről ugyan tehetnék be normál méretet (ha ez segít eskü megoldom),de mint fent említettem nem az a bajom,hogy a tesztprogramban nem hozza a számokat,hanem egy sima 1gb-s (Gigabyte,hogy ne legyen félreértés)-os mkv,avi,stb (több féle formátumú és méretű videó fájlal tesztelve)...fájlt sem hajlandó a gyártó által megadott sebességen felmásolni az említett pendrive-ra (kb 3-3.5x lassabban hajlandó csak erre).
Tehát a kérdés továbbra is adott (lehet e ez garanciális probléma,esetleg csak a gyártó hazudozik).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 Pro NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Western Digital Blue SA510 500GB SATA3 - Új - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 860 PRO 2,5" SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Akció! Bontatlan Sandisk SSD Plus 2TB
- HPE Smart array P440 PCIe3 x8 SAS Controller (749797-001)
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 256GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4003
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest