- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Okos Otthon kezdőknek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bambano: Bambanő háza tája
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
Új hozzászólás Aktív témák
-
King Unique
titán
válasz
Doky586
üzenetére
Itt arról van szó, hogy fentebb ténykényt és általánosítva voltak kijelentve olyan dolgok, amelyek nem biztos, hogy minden esetben érvényesek, ha vannak ilyenek egyáltalán. Ráadásul korábban és most is végigpróbálgattam pár variációt és nem sikerült ilyen hibát reprodukálni. Pontos receptet pedig nem kaptam, hogy hogyan lehetne úgy előidézni, hogy az valóban problémát jelentsen.
Az "azért nem bootol más programmal csinálva" állapot meg azért van, mert más program sok esetben alapból xarul írja ki a telepítőt az adott boot módhoz a Rufus-tól függetlenül és nem csinálnak meg bizonyos beállításokat...
Az "utána csak a Rufus-szal lehet helyreállítani" kijelentést sem értem, mert a diskpart törlés, egy fájlkezelős formázás, lemezkezelős partícionálás simán működik. Utána pedig normálisan használható a pendrive, az adott program képességeihez és beállításaihoz mérten sikeres volt a telepítő bebootolása is. Nem lennék meglepődve, ha ez a fórumtársnál sem lenne másképpen.
Sőt, azt is kipróbáltam, hogy közvetlenül a telepítő Rufus-szal történő kiírása után TV-re, set-top boxra csatlakoztattam az USB-s eszközt és simán felismerték, lehetett tallózni a mappák között. De, ha épp belemásoltam egy zenét / videót, azt is simán lejátszották. Mellesleg az ilyen eszközökkel való használat alapból nem teljesen mérvadó, mivel ezek az USB-s kütyük elsődlegesen PC, notebook + desktop OS használatra vannak tervezve. Ott garantálható igazán a normális működés és a tökéletes kompatibilitás.
Új hozzászólás Aktív témák
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Renault, Dacia topik
- Filmvilág
- BestBuy topik
- PlayStation 5
- Minden út Palindrómába vezet: leépítésekkel tér vissza a Realme a gyökereihez
- Mérföldkő a szilárdtest akkuknál: fontos lépést tett a QuantumScape
- Synology NAS
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asus H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA 650W
- Használt Ausdom AF640 Full HD webkamera
- Újszerű Dell XPS 13 9310 - 13.4" FHD+ i7-1185G7 - 16GB - 1TB - Win11 PRO
- Samsung Galaxy A12 /64GB/Független/Számlával/
- Xiaomi Redmi 14C / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest