Hirdetés
- ASUS Maximus VIII Ranger Z170 6-7-8-9-10 gen támogatás (Coffeetime mod)
- DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- Möbelix Milan íróasztal - a tapasztalatok összeszerelés után
- Keychron V6 Max (HU) Mechanikus vezetéknélküli billentyűzet (Bluetooth, RF, USB)
- Újjászületés: szombattól új szerverkörnyezetben a PROHARDVER!
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Doky586: Torrent beállítás kezdőknek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
Aktív témák
-
Rowboy
csendes tag
válasz
Agostino #3393 üzenetére
A Szondi teszt nem lesz egyszerű, már 4. évemet nyomom pszichó szakon, szóval tudom
De azért én is felvettem, mert azt fel tudtam
Hát ja, a licit rendszer tök jó lett volna, de elméletben az etr is jó lehetne, szóval szerintem amit el tudnak khmm-khmm rontani, azt el is rontják, miért lenne ez a licitrendszerrel másképp?
Én kénytelen voltam mindenféle kódú nem szakterületit felvenni (nem NSZN, hanem EURS,OTSN), nem tudom, elfogadják-e nem szakterületinek
-
-
Rowboy
csendes tag
válasz
Agostino #3365 üzenetére
Én ma vettem meg, mert szerintem az aláírt szerződés az előző félévre vonatkozik(nem emlékszem, mit írtam alá
), az új meg mire aláírod-begyűjtik-átveszed, és kb. március van. Ha meg mégis kapnék, visszaviszem a pkv-nek, eddig még sikerült visszaváltatnom. De konkrét tényt a februári bérletről nem tudok eléd tárni
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
WuDu
tag
válasz
Agostino #1977 üzenetére
Ezen már én is elgondolkodtam, hál isten itt a szomszédban (Komló City) volt annyi eszük, hogy a frissen teritett anyagbol kikanalzták a fedelek és egyéb más nem eltömni szánt részekról a forró anyagot. Igaz az már mástészta, hogy most mindenhol az út melett kutyakakira hasonlító kupacok diszelegnek, mert elvinni azt már mindek
-
YoungOld
tag
válasz
Agostino #1357 üzenetére
Én túrós batyut szoktam nála venni. 120 Local Creditért adja és szerintem nagyon finom. Nem is kicsi, finom is, nem is drága. Ráadásul marha jó fej a Pereces, mindig tukmál jópofa szövegekkel, hogy kettőt vegyek, amúgy teljesen korrekt, blokkot is ad, fogóval fogja a kaját, szóval én csak ajánlani tudom. A mai szövege az volt (csak egy batyut vettem most), hogy vékony maradok és akkor a barátnőm félre fog emelni. Na mondom, ez kész
, mindig röhögve jövök el tőle.
-
pweisz
senior tag
válasz
Agostino #1344 üzenetére
Korábban voltam viszont lefényképeztem, ezzel együtt a perecest is, hogy komplett legyen a dolog, valami magyar mozifilmet forgatnak, mondta anyukám hogy mit, de elfelejtettem, valami Utolsó bohoc, vagy ez máshonnan jutott eszembe, pedig kb 1órája mondta, rossz a memóriám
Aktív témák
- Suzuki topik
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- Béta iOS-t használók topikja
- iPhone topik
- Nem a Microsoft árazta be az Xbox kézikonzolokat
- Nagyon erős ajánlat lett az Apple Watch SE 3
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- LED világítás a lakásban
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO Kozmosznarancs 256-512GGB Független 1év Apple Gar. Azonnal átvehető.Deák
- i7 5930k, MSI X99, EVGA RTX 2080 Super Hybrid (Ritka), ssd + HDD, BeQuite Torony
- Insta360 X4 360 fokos akciókamera
- PS5 PlayStation 5 Slim (lemezes, 1TB) kiváló állapotban! 6 Hónap Jótállás
- Apple Watch Ultra eladó
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3431, 94% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! MSI H310M i5 9500 16GB DDR4 120GB SSD 2TB HDD RTX 3050 8GB Zalman T4 Plus AeroCool 550W
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- HIBÁTLAN iPhone XS 64GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3030, 100% Akkumulátor
- Olcsó Notebook! Dell Latitude E7280! I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő