Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- bambano: Bambanő háza tája
Aktív témák
-
Csimoka
tag
én eddig ugy tudtam, hogy a Keszüi út a válssztó, mondván, hogy addig vannak a családi házak, és ''új nyelven'' addig szokták mondani, h régikertváros, és onnan meg ujkertváros (ami egyenlő megyerrel....nah mindegy, ez nem is olyan fontos...
)
de én akkor is azt mondom h te is vérbeli megyeri vagy

-
Csimoka
tag
tényleg?
akkor lehet, hogy oda költözött át? vagy ez elég furcsa, h egy városban két egyforma nevű szórakozóhely.....nah sebaj 
egyébként az már nem is Kertváros, sőt még Te Toness sem Kervárosban laksz
, mondjuk tök mindegy, mert ugysem tudják sokan ezt, szinte mindenki rosszul nevezi meg ezt a környéket 
-
-
gabx76
senior tag
Nincs rá szükségem, a k700-ban natív távirányító van mediaplayer-hez, desktophoz. Bluetooth bekapcsolás után azonnal érzékeli a szgépet és már lehet is választani, hogy mit akarok irányítani. Amúgy FMA-val is lehet irányítani - abban van BsPlayer támogatás is többek között. Neked milyen telcsid van?
-
zfarkas
senior tag
Abit IS7-E lapon a northbridge-re szeretnék egy Zalman bordát felragasztani. A bordát sikerült felfogatnom, de nem tökéletes az illesztés, ''lötyög''. Ezért szeretném valami jó hőtani tulajdonságokkal rendelkező ragasztóval odarögzíteni.
Nekem ZM-NB47J, vagy milyen bordám van, ehhez nem adtak ragasztót, csak pasztát. Az NM3x-hez adtak, ha jól tudom. -
yerico
senior tag
Na meg a levélkihordótól, de tőle a legjobban. Amikor az ajánlott levelet úgy kapom meg, hogy megyek az egyikért, mint magánszemély a postára, és kérdezik, hogy van itt ugyanerre a címre egy másik, ami a cégem nevére jött (egy címen vannak, a postaládán egymás alá van kiírva a két név), már vissza akarták küldeni, hogy címzett ismeretlen. Na erről a levélről egyetlen értesítőt sem kaptam, pedig APEH-es felszólítás volt benne.
-
pweisz
senior tag
-
mormota
senior tag
az láz és fájdalomcsillapító
az is kelleni fog majd
a torkodra ajánlható a gycosept, mézes forró tea, és egyéb torokfertőtlenítő szerek. pl alkohol is megteszi
de azt nem hiszem, hogy most kedved van inni.
ha a szemed is fáj, akkor ajánlhatom a bulamycin szemcseppet. lehet hogy csak vényre kapható nemtom. viszon nagyon hatásos. -
Csepy
őstag
Én a nyáron le is vágtam a bal kisujjam legfelső percét! Olcsó gépház, nuku visszahajtott élek, busz fékez, megcsúszik és nyissz a ujjamnak. Vasárnap volt-->ügyeletre be kellett mennem (uránból kertvárosba!), visszavarrták (azóta minden rendben vele). Én meg azon izgultam, hogy hazaérek-e a Forma-1-re (Brit nagydíj volt és nem akartam lemaradni, mert Kimi a pole-ból rajtolt)
Regards: Csepy -
CuKoR
senior tag
IE vel tényleg nem megy....(én is operával nyomom
nyomd te is ezzel
Talán ez ? Bővebben: link -
-
YoungOld
tag
Meg a 19''-os moncsi, meg ha kész lesz hamarosan a vízhűtésem, hát annak is tekintélyes súlya van (a radiátorral ölni lehetne
)... De ha kocsi lenne, akkor oké. De buszon nem tudnám szállítani. De februárban nekem amúgy sem aktuális. Viszont később szívesen játszanék valamelyik Counter Strike-kal, vagy a Flat Out-tal (törős-zúzós-rally-egyéb autós), esetleg mással, ha bele tudnék szokni. De a két kategória nálam az autós és az fps. -
mormota
senior tag
a 48-as tér fölött a király utca végén, az átrium áruházzal szemben
Bővebben: link
[Szerkesztve] -
WuDu
tag
Ha mostanában zaklattad a TOt, ne várj tőlük segitőkészséget, mert van 1 hetük, hogy 4000 indexet egyeztessenek a jegyzőkönyvekkel. Amugy meg, nemárt, ha átnézed a szabályzatokat, sokmindent megtudhacc belőle.
A minimum 15 kreditről ha nemtudtál eddig, akkor csak sajnálni tudlak, hogy nincsen ismerősöd, én ha jólemlékszem már a beiratkozást követően belémsulykoták a felsőbbévesek, hogy bármint lehet, csak legyen meg a minimum kreditem.
Amugy üzenem, minden Pollackosnak, hogy lehet hogy bevezetik nálunk is az újbóli kreditfelvételért történő díjfizetést, mint a KTKn, de ez még nem 100%. -
TrollBalint
addikt
Nem olvastam el miket irtál, mert ez nekem sok

ha államilag finanszirozotton vagy és előző félévben nem szereztél meg 15 kreditet, akkor kell fizetned tandíjat (azt hiszem 13,5K vagy mennyi). Ill. ha a 3 éves képzésen vagy és eljutottál a 9. aktív félévedhez.
ha fieztősőn vagy, akkor mást kell fizetned, eleve 20K a beugró, és meg plusszba fizet, ha vettél fel annyi tantárgyat.
Ha passzív féléved van/volt, arról tudtommal kell papírt adniuk, vagy valahol nyilván kell, hogy legyen tartva, ilyenkor nem kérhetnek pénzt érte. -
mormota
senior tag
az aláirások nagyon egyszerűek:
-Testnevelés csoportkör (sportkör) : sose hallotam róla, azt sem tudom van-e egyáltalán ilyen ott
a tesiteremnél a tanári
-Oktatástechnikai és Kommunikációs Osztály: ugyancsak halvány lila ****** sincs mi lehet ez
ez a 017 és a fénymásoló között van, vagy ha ott nincs senki, akkor a 013, és a fénymásoló között
-Központi könyvtár: ha itt a Pollack könyvtárára gondolnak oda be sem vagyok iratkozva (de máshova sem)
hát sajna a könyvtárba is el kell menned
-Hallgatói Önkormányzat: nem tudom miféle tartozás lehet feléjük, szerintem nekik nem kell fizetni semmit, sőt ha jobban belegondolok akkor ők tartoznak nekem egy belépő árával (2k), gondoltam tartsák meg, nem érdekel mert jó volt a buli, de ezek után azon gondolkozom hogy odamegyek vissszakövetelni a pénzt
HÖK-re is el kel menni, gondolom tudod hol van
-Kari Hivatal (TOvezetői iroda költségtérítéses, tandíjbefizetési szelvény bemutatása): ez az amit szerintük be kéne fizetnem, bár nem költségtérítéses szakon voltam
el kell kérni a TO-dról a beiratkozási lapot, és ott lobogtatva előttük, hogy ÁLLAMILAG FINANSZÍROZOTTRA jelentkeztél, és nyertél felvételt!!!
EZ A LEGFONTOSABB, mert ezzel bizonyitod, hogy neked NEM IS LEHET tartozásod!!!
egyébként pedig a tanszékvezetődhöz kell menni aláirni
-Kari Hivatal (TO 3-as munkahely diákigazolvány): ugyancsak nem értem, ez lenne a diákigazolvány ügyintézés?
a diákigazolványos ügyintézst énsem értem...azt mondod elhagytad.... nem vonhatják be!
a diák intézése a TO-kon, ahogy állsz lefelé, bal oldalt az első
mindenképp kérd el a beiratkozási pairod, és az alapján már támaszkodhatsz arra, hogy lesz-e tartozásod..
Aktív témák
- Milyen TV-t vegyek?
- A Vivo S50 Pro mini is beáll a sorba
- EAFC 26
- sziku69: Szólánc.
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Kedvenc zene a mai napra
- Google Pixel topik
- 5 kilowattos GPU-k előtt nyitná meg az utat az Intel
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ryzen 7 3700X / RTX 2070 Super / 32GB DDR4
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- Thinkpad L13 Yoga i5-10210U 16GB 512GB 13.3", Touch gyári magyar világítós bill 360 Gar.: 1év
- Apple iPad Pro 4th 12.9 2020 - Wi-Fi - Space Gray - 128GB - Akku: 86% - Megkímélt állapot!
- XBOX Series X 1TB // Számla+Garancia //
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
)

akkor lehet, hogy oda költözött át? vagy ez elég furcsa, h egy városban két egyforma nevű szórakozóhely.....nah sebaj 

![[kép] [kép]](http://www.mclaren.com/images/logo.gif)
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

)