Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Egy bihari a Hajdúságban
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Gurulunk, WAZE?!
Aktív témák
-
Agostino
addikt
Üdv.
Hát én meg azt sem vágom mit jelent, de mivel gyak van mellé írva, gondoltam magamban, annyira nehéz nem lehet. Mellesleg beszélek tanárral, hogy felvehetem-e még a Területi Szervezési Tanácsadó vagy mi a szösz specet, és ha igen, akkor ugysem kell nszn, mert abba számolják bele.
Mellesleg jó lenne a licitrendszer. Pl.: van mondjuk nem tudom, 1000 pontod. Van A kurzus, B meg C. Te azt mondod téged nagyon érdekel az A, ráraksz 800 pontot, feljebb kerülsz a listán azoknál, akik mondjuk csak 400at tettek fel. Nem lenne ez szerintem rossz dolog, na meg tökmindegy lenne mikor veszed fel, nem kellene ott csápolnod 14:00 kor az F5-öt széjjelnyomva. Jelen állapotában a dolog nagyban egyezik a volt papiros rendszerhez, persze csak virtuálisan. -
Csepy
őstag
Megcsinálod ezzel a kóddal, majd amikor leadod az indexet, kitöltesz egy kurzuselismertetési adatlapot, amin jelzed, hogy ezen a kódon csináltad, de van neki NSZN kódja is és kérvényezed az átkreditálást. Ha nincs a kurzusnak NSZN kódja is, akkor nem fogják elfogadni és azonnal megy a PTE10%-ba, amivel nem árt vigyázni...
Regards: Csepy
Aktív témák
- Gitáros topic
- Robogó, kismotor
- Küszöbön az androidos PC-k
- AliExpress tapasztalatok
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Elemlámpa, zseblámpa
- 2.1-es Bose sztereó hangrendszer a Redmi K90 Pro Maxban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Nem lesz iPhone 19
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- KZ AN01 Bluetooth fülhorog + KZ AM16 HiFi fülhallgató eladó!
- LG 50QNED85T3A / QNED / 50" - 127 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- LG 65QNED86T3A / QNED / 65" - 164 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- Dobozos Asus GeForce GTX 1080 8 GB -os VGA kártya AkciÓÓ!
- IPhone 16 Pro gyári független 100% hibátlan 2026.04.30.Apple jótállás
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- Apple iPad air 4 64GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A21s 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő