Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Gurulunk, WAZE?!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
BUÉK!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
-
-
-
ha3fis
tag
Idővel oda is beviszik.... csak ott kicsi a "népsűrűség"
Ahol a "tízemeletesek" vannak, ott gyorsabban visszajön a befektetés, majd abból a nyereségből mennek a "földszintes" területek felé, szerintem.Sajnos mi "vidékiek" megint lemaradunk
, de még mindig jobb a T-online vonalán másik szolgáltatót választani, ahol az 1/4/8 Mbit/s 2386/5746/7666Ft, amit még überelnek a prepaid csomagjaikkal. Tavaly szeptember óta tökéletesen szolgáltatnak, kb. 2 óra kiesés volt szerverkarbantartás miatt egy hajnali órán. Ez nem reklám, itt nincs más lehetőség a netre. Más szolgáltatók is vannak, akik olcsóbbak a T-online-nál meg a Drávanetnél, érdemes körülnézni. -
Dare2Live
félisten
digi lassan a kedvenc cégem elöször leharmadolta a TV költséget, jövőre meg a net sebességememt megduplázza a régi ár negyedééért.
Mondjuk 2évente mobil szolgáltatót is váltunk mindig olcsobb a telefon is az infláció ellenére.ez lenne a kapitalizmus a szabadverseny.... olyan mikor lesz, hogy fele ennyi pénzért normális eü ellátás lesz MOon? Az tuti, hogy amíg monopolpiac van addig tuti nem.
A MÁVról, MVMröl.... nem is beszélve....kidühöngtem magam 4:07kor...

-
-
-
Dare2Live
félisten
-
-
gPoint
tag

P2-es minimál konfig eladó minimál áron. Nem is írom le mi van benne, akit érdekel ilyesmi jelentkezzen.
-
-
-
-
-
-
-
nesa
veterán
Ez nemjarhato ut 2 okbol se mivel a geil ramokra ez nem megy ra masreszt 4db modulom van igy nem ferne el 4db ilyen

hoax !
Ha nemhalk akkor viszont nem kell, mivel egyre erzekenyebb vagyok mara az 5v forgo VF700 is meghallom.
Akkor varnek valami okos olcso megoldast a hutesre

-
-
megvót, már előtte mielőtt szarakodott, meg utána is kapott, de nem használ

4sal3: magi kolléga már 2,5k-t ígért érte, merthogy közbe a munkahelyemen meg frankón műkszik
. Otthon meg próbáltam már legalább 4 kábellel, lehet a lapom nem szereti?
ez már a második 1 év alatt ami ugyanezt csinálja, teljesen tanácstalan vagyok 
-
Moddingfan
senior tag
Nem rossz, de egy passzív hűtő elbírna egy ilyen rezsót?
Nemtom...amúgy szted hány foknál menne még úgy a kari, hogy ne kelljen aggódnom azon, hogy mikor olvad el a nyák? 
u.i.: zalman passzív hűtő + hozzá való venti menniyre jó? Azt tudnék ocsinyba

u.i.: mondjuk az Arctic Cooling Accelero S1 sem drága. Ha szted elbírja, én simán beruházok rá, ha már bírja a tuningot

-
Moddingfan
senior tag
Nemtom, még nem néztem
Újra kéne rakni a rendszert, ráfér, addig meg nem akarom tesztelni, mert nem lesz pontos mérés. Amúgy tuningot néztem...nagyon bírja, csak hát mikor túllépte a 80 fokot, akkor úgy döntöttem, hogy hűtőrcsere előtt nem hagyom így futni, nehogy kimúljon a drágám
Tényleg, nem tudsz valami ütős coolert erre a karira mester? 
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Dell PowerEdge T110 II PC, Xeon E3-1220 v2 CPU, 32 GB DDR3 RAM, 2 x 1 TB SAS HDD
- Lenovo Tab M10 HD 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HyperX Fury DDR4 - 3200 - CL16 - 16GB RAM (8GB x 2) RGB
- Lenovo Tab M10 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro 256GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3535
- KARÁCSONYI AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

Kb annyira alap mint

Microt hoztak M2 helyett
.

,az nem gyenge!

, de még mindig jobb a T-online vonalán másik
!

. Otthon meg próbáltam már legalább 4 kábellel, lehet a lapom nem szereti?
Janoska26