-
LOGOUT.hu
BUÉK!
Új hozzászólás Aktív témák
-
IO.sys
őstag
Bár ne esne ki annyira az a bót, sokkal olcsóbban tartanám szinten az a véralkoholom.
(#91644) TRob1: imaginárius lények vagytok, ilyen nincs. Valamikor a 20-as éveim elején még mamahotelben éltem, munkanélküli voltam, csak schwarzban programoztam hobbiból. Megcsináltam az adóbevallásom, utána behívtak és két NAV-os középvezető próbálta fél órán keresztül megfejteni, hogy 0 Ft bevétellel hogyan csináltam 70.000 adótartozást.
Más.
Ki fél a fogorvostól? Ajánló következik. Kertvárosi Tündentál.
Elég szar állapotba kerültek a fogaim az elmúlt 7-8 évben, akkor látott utoljára fogorvos. Utána nagyon sok minden történt, nem volt időm se, kedvem se. Az elmúlt két évben elkezdtem fogászatra félre tenni, ma volt végre a nap, amikor az első kezelés megtörtént. Nem csak lerántotta a fogkövet kőműves módjára, hanem addig faragta, amíg volt mit, a végén gyári állapotú fogsorral jöttem ki. Arab vagy indiai srác volt, végig mondta, hogy mi történik, ha valami biztatás kellett, az érzékeny részeknél meg nagyon vigyázott. Röpködött a koronavírus, na jó, nem. A végén büszkén mutatta körbe a fogsorom tükörben. Széles vigyorral jöttem ki, rajta meg láttam, hogy nem én vagyok az első, aki meglepődik a jó munka láttán. A full alapos fogkőeltávolítás 15 volt, a tömés ugyanennyi, a húzást nem tudom, de majd két bölcsességfogért cserébe az is kiderül. Ár-érték arányban egyáltalán nem drága, megfizethető összegért nagyon profi ellátást kaptam. Ha rendbe rakta a szájamat, fél év múlva és eztán félévente-évente vissza fogok menni, újra fogok kérni fogköves bulit és políroztatok is. Szebb lesz a fogsorom, mint 4 évesen.凸_(ツ)_/¯ // -Valamit kiírt a gép!... -Az a dolga!...
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- PlayStation 5
- Érintésnélküli fizetési megoldások - PayPass via NFC
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Január 30-tól Magyarországon is kapható a Vivo X200 Pro
- HP EliteBook / ZBook topik
- Gaming notebook topik
- Megnyitotta kapuit a hardvercsárda
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest