Hirdetés
-
LOGOUT.hu
"Itt a tavasz szele, és a nyúlpörkölt hihi, haha, huhu, hehe..."
Új hozzászólás Aktív témák
-
CHIPman
nagyúr
Üdv. Nem tud valaki valami olcsó helyet, ahol nagy választékban vannak monitorok azonnal?
hardverapro.hu/tag/chipman - i7+1660Ti laptop eladó
-
CHIPman
nagyúr
Üdv. Keresnék olyan embert, aki a Zipernowsky-ba járt a közelmúltban/jár/fog járni/tud olyat, amit tudni kell róla. Ha van ilyen, kérem, írjon egy konkrétabb elérhetőséget(pl. msn-cím) PÜ-ben. 0.-os vagyok, és nem tudom eldönteni, hogy maradjak-e a jelenlegi iskolámban, ahol nem lesz szakmám, vagy menjek-e át másikba, ahol van informatika, és ehhez szeretnék véleményeket gyűjteni. Előre is köszi.
-
CHIPman
nagyúr
válasz CPT.Pirk #26909 üzenetére
Köszi a válaszokat. Az a baj, hogyha meg itt maradok egy "egyszerű", vidéki gimiben, akkor sem fogok semmi olyat tanulni, amit fel fogok tudni használni a jövőben. Az iskoláról általában milyen vélemény terjeng a városban mostanában? Én Mohácson a legjobb hírű suliba járok, hatosztályosba jöttem át általánosból, de 2,5 évig kitűnő vagyok(egy-egy négyes néha becsúszott, de több soha), ezért gondolkodom a váltáson. Ez az iskola tele van átlaggal, akik nem akarnak elérni komolyabb célokat, vagy még rosszabbak, így a környezet nem igazán hozzám hasonló. Csütörtökön megyek a Zipibe látogatni, de véleményem szerint egy nap alatt nem sok mindent fogok tapasztalni, ezért várnám a ti véleményeteket.
endib: Mire esett a választás?[ Szerkesztve ]
-
CHIPman
nagyúr
Mennék én messzebb is, de utálok buszozni, tudom, hogy áldozatot kell hozni, de ha már nem sokat érek az infó szakkal, akkor nem éri meg sem buszozni, sem kolit fizetni. Akkor inkább járok itt infó szakkörre, és megtanulok Pascal-ul, hogy valami fogalmam legyen róla, úgyis egyedül szakköröznék. Pécset még talán meg tudnám úgy oldani, hogy reggelente bejárok, és akkor nincs koli. Ez elég elfogadhatónak tűnik, de ez ugye messzebb kivitelezhetetlen, nem fogok egy nap 5-6 órákat utazni. Meg mi van, ha nem jön be a kolis élet? Világéletemben nem szerettem "tömegben" élni.
-
CHIPman
nagyúr
"Amúgy pacalt hagyd a francba, nyomasd C, C#, .net, PHP, Delphi. Mondjuka Delphi az pacal, de akkor is. Szal valami windózost." Ennek nem én vagyok az akadálya, az infótanárom szerintem nem tud mást, csak Comeniust meg Pascalt. Mondjuk azt nagyon, a fia(osztálytársam ofc, órán alig csinál abból valamit, amit én) országos logoversenyen volt szombaton, én csak a megyeiig jutottam. A netes dolgokhoz meg én kevés vagyok, ha nincs aki rugdosson, hogy csináljam, akkor nem csinálom, ez egy nagyon rossz tulajdonságom. Egyébként a kolikban(szobákra gondolok) van közönséges wifinet, vagy valami hülye módon van védve, amit egy pdaval nem tudok megnyitni?
-
CHIPman
nagyúr
"Aztán utána jön, hogy hülyének néznek a szakodon, amiért te szereted az adott területet. :S" Ismerős érzés, körülbelül 3.-4.(általános) óta azt hallgatom, hogy milyen hülye vagyok, hogy ötöst írok, meg hogy mennyit tanulhatok, meg "stréber" vagyok. Napi 3 órát "tanulok", aminek a 3/4-e gépezés, mégis meg tudom csinálni. Más nem képes ennyit sem rászánni. Soknak találom ezt a 3/4-es arányt, és jó lenne valami értelmeset csinálni helyette.
[ Szerkesztve ]
-
CHIPman
nagyúr
És ha a kedves vevő a fél országot átutazza a nagyon jó vétel reményében, közben meg csak vacak másolatok? Akkor mi van? "Elnézést, miért nem kérdezted?" És a hardverapró szabályzata is tiltja az ilyesfajta hirdetéseket, a moderátorok és hardverapródok ehhez tartják magukat.
-
CHIPman
nagyúr
Voltam a Zipiben, csütörtökön megyek órát látogatni. Az igazgatóval(a régivel és az újjal is) beszéltünk, a régi volt apám igazgatója, az új pedig évfolyamtársa.
Saint_: Nem volt erőm végignézni.[ Szerkesztve ]
-
CHIPman
nagyúr
Zipi kilőve, csak visszafejlődnék. Janusról mi a vélemény? Pont van még két hely infón.
-
CHIPman
nagyúr
Pécs környékén cserélném/eladnám bolti garanciás 8GB-os, sok tartozékkal rendelkező Omnia2-met jó állapotú (akár kisebb, akár nagyobb) androidos okostelefonra, vagy hordozható számítógépre(netbook, laptop), netán igényesebb tabletre.
Érdeklődés PÜ-ben.[ Szerkesztve ]
-
CHIPman
nagyúr
válasz CHIPman #28790 üzenetére
Pécs környékén cserélném/eladnám bolti garanciás 8GB-os, sok tartozékkal rendelkező Omnia2-met jó állapotú (akár kisebb, akár nagyobb) androidos okostelefonra, vagy hordozható számítógépre(netbook, laptop), netán igényesebb tabletre.
Érdeklődés PÜ-ben, az ár alkuképes!hardverapro.hu/tag/chipman - i7+1660Ti laptop eladó
-
CHIPman
nagyúr
válasz CHIPman #28820 üzenetére
Érdeklődés PÜ-ben!hardverapro.hu/tag/chipman - i7+1660Ti laptop eladó
-
CHIPman
nagyúr
válasz CHIPman #28846 üzenetére
Pécs környékén cserélném/eladnám bolti garanciás 8GB-os, sok tartozékkal rendelkező Omnia2-met jó állapotú (akár kisebb, akár nagyobb) androidos/apple okostelefonra, vagy hordozható számítógépre(netbook, laptop), netán igényesebb tabletre.
-
CHIPman
nagyúr
Pécs környékén cserélném/eladnám bolti garanciás 8GB-os, sok tartozékkal rendelkező Omnia2-met jó állapotú (akár kisebb, akár nagyobb) androidos/apple okostelefonra, vagy hordozható számítógépre(netbook, laptop), netán igényesebb tabletre.
-
CHIPman
nagyúr
-
CHIPman
nagyúr
Eladó PC cuccaim helyben, és Galaxy S-em. Ajánlatokat várok PÜ-ben.
-
CHIPman
nagyúr
Eladó PC cuccaim helyben, és Galaxy S-em. Ajánlatokat várok PÜ-ben.
-
CHIPman
nagyúr
Eladó cuccaim(félgépek, Galaxy S Gingerbread) Mohácson(hétvégén megtekinthető), de Pécsre is el tudom vinni.
-
CHIPman
nagyúr
Játékra is alkalmas félgép
Samsung Galaxy S
Érdeklődni PÜ-ben.hardverapro.hu/tag/chipman - i7+1660Ti laptop eladó
-
CHIPman
nagyúr
"Semi-gamer" félgép(2mag@3GHz+,4GB,P35,HD4830,350W) Alkudni kötelező!
Cserélhető is, HD6850/GTX460 vagy HD6950/GTX560 szintű videokártya érdekel, 4GB DDR3 RAM-ot beszámítok illetve Sandy bridge proci is jöhet.
Akad egy Gyári Független Galaxy S i9000 extrákkal is, iPhone4/iPad jöhet cserére.
Vegyétek-vigyétek.hardverapro.hu/tag/chipman - i7+1660Ti laptop eladó
-
CHIPman
nagyúr
Félkonfigom, akár videokártya és RAM nélkül is eladó. Árat mondj Te!
Ajánlatokat PÜ-ben.[ Szerkesztve ]
-
CHIPman
nagyúr
Üdv.
Lenne egy eladós független, gyári garis Galaxy S-em, illetve egy akár játékos félgépem.
Érdeklődni PÜ-ben.hardverapro.hu/tag/chipman - i7+1660Ti laptop eladó
-
CHIPman
nagyúr
A termékeim(Galaxy S, DDR ramok, tokok, akkuk, fóliák, tehát az S2-t kivéve minden) közül ha valakit érdekel valami, akkor hétköznap átvehető Pécsett.
-
CHIPman
nagyúr
Üdv.
Eladó cuccaim:
Galaxy S i9000
i9300 Galaxy S3 pótakku
Intel E2160
Abit IP35-E
Sapphire Radeon HD4830 1GB
2x2GB Patriot Viper DDR2
Ha többet viszel, olcsóbb.hardverapro.hu/tag/chipman - i7+1660Ti laptop eladó
-
CHIPman
nagyúr
2x2GB Patriot DDR2 RAM - 10,5k -kép
Valakinek nem kell? Holnapi átvétel mehetne is.hardverapro.hu/tag/chipman - i7+1660Ti laptop eladó
-
CHIPman
nagyúr
2x2GB Patriot Viper DDR2 gyönyörű zöld rampár átvehető holnap, vagy hétfőtől. Valakit érdekel?
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Nők, nőügyek (18+)
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Renault, Dacia topik
- AliExpress tapasztalatok
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Astra kalandok @Első rész
- Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Panasonic Toughbook CF-54-3 i5 2,6 GHz 8 GB RAM 256GB SSD
- Getac UX10 G2 i5-10210U 8GB RAM 256GB SSD Win 10 Pro
- Hoppá! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-10875H 32/512 Quadro RTX 3000 6GB FHD
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell 7390 13,3" FULL HD/i5-8250U/DDR4 8Gb/256GB M2 SSD/HDMI/4G/CAM/BT/Wifi/Új AKKU 1 Év Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest