Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Roxkex

senior tag

Sziasztok!
    Kis segítségeteket szeretném kérni steam+paypal+k&h-s maestro kártyával kapcsolatban ..
    Ugye steamen , maestroval nem tudok venni , így muszáj , volt egy PP-t csinálni , nem is volt gond meg csináltam , hozzá adtam a kártyámat a PP-hez , az igazoló szám is meg jött , és rögtön be is írtam és a "status: verified"-re váltott egyből...
    És elvileg ezzel , meg oldható , az , hogy PP-re való utalás nélkül tudjak , egyből a kártyáról rendelni..
    De sajnos a steam még mindig ki dob , hogy gáz van a fedezettel (ergo , nem jó!) Természetesen vásárlásnál kiválasztom a saját PayPal Fiókom menüt , majd amikor rányomok mindenre amit el kell fogadni és a vásárlásra ez az üzenet fogad:

"A vásárlás nem fejeződött be.
    A fizetés feldolgozója hibát jelzett a fiókod fedezetével kapcsolatosan. Kérjük, válassz másik fizetési módot, vagy frissítsd fedezetforrásod a PayPal fiókon és próbáld újra."

Tehát a kérdés , adott.. Hogyan tudnám , azt megcsinálni , hogy állandó utalás (így várakozás) nélkül tudjak , egyből a kártyáról vásárolni , steamen ? (Természetesen a kártyán van megfelelő pénz mennyiség!)

Előre is köszönöm ! :)

• Roxkex

senior tag

Sziasztok!
    Ma regeltem egy PP accountot k&h trambulin 18 as maestro kártyára ...
    Még elvileg 2-3 nap , míg a confirm code megérkezik .. a KH kártyámra a levont 400FT-al...
    De nekem mi hamarabb kéne , hogy tudjak vásárolni. Ez esetben , arra gondoltam , hogy egy pénz feltöltést csinálnék , instantly menünél !
    Elvileg ez munka napokon , gyorsan megtörténik :D - Erről valakinek van tapasztalta ? , Hogy ez mennyire gyors?
    Mivel , most van steam leárazás így 20.ig kéne pénz ..
    Nah már most beregeltem egy accountot PP-re , és egyből vásárolni akartam , de a steam kidobta , hogy nem fogok tudni , mivel , nincs cash a kártyán ... Vagyis a PP accounton! ... Ha utalok rá akkor fogok tudni vásárolni ? :\

Előre is köszi ! :)

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés