Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Harmadik rész
- bambano: A sor végén
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
A topik a PayPal használatához kapcsolódó kérdésekkel foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
maj-viktor
őstag
válasz
WOT-H-A-C
üzenetére
Na! Legalább más tanuljon az én hibámból...
(szerintem amúgy elég sokan OTP-sek... elég sokunknak van így megoldva a PayPal, hogy virutális WebKártya... és erről sehol nem olvastam infót, hogy ilyen esetben tényleg hova kell kérni a pénzt - withdraw-al... de jelentem csakis a FŐszámlára kérjék... különben -1.500 Ft-al lehúznak a tranzakciós hiba miatt)Amúgy szerintem ez a 1,5nap nem volt sok... sőt szerintem csak 1nap volt... mert talán valamikor éjjel indítottam és másnap hajnalba már meg is jött a pénz!
Meg ha úgy nézzük, a PayPal ugyebár Unicredit-es... én OTP, így más-más bank... ugyebár 4órás átutalási intervallumok... bár pont valamelyik nap olvastam, hogy hamarosan már "csak" 1órás lesz az átutalási intervallum más-más bankok között... illetve fokozatosan azonnali... pár éven belül!
Így max. a paypal feldolgozás játszik be, nem a más-más banki dolgok!
Ja és a refund meg ~3-5nap alatt szokott megjönni, ahhoz képest jó szerintem... meg aliexpress-es refundhoz hasonlítva ott legalább 8-10 nap között jön vissza a pénz a bankkártyára...
-
agroman
aktív tag
válasz
WOT-H-A-C
üzenetére
az a kerdes, hogyan kuldenek vissza az afat. ha kvazi refundkent akkor az visszamegy a kartyadra. hacsak sima acc-ok kozotti fizetessel, akkor pedig PP-rol withdraw-al a sajat szamladra tudod ingyen kuldeni. egyebkent nem tudom mi a kerdesed, mert nincs kerdojel a mondataidban..

Új hozzászólás Aktív témák
● Tekintsd át a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a PayPal szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Fedora Linux
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Milyen processzort vegyek?
- Synology NAS
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Óvodások homokozója
- További aktív témák...
- HP 14 Elitebook 840 G7 FHD IPS i5-10210U 4.2Ghz 16GB 256GB SSD Intel UHD Graphics Win11 Pro Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Pro 13 2024 M4 16GB/2TB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- RÉSZLETRE . OPCIONÁLIS. HP EliteBook 840 G11 üzleti prémium laptop számlával és garanciával
- Yurbuds Ironman fülhallgató
- MÉG OLCSÓBB 10.21. !!! Új elekrtomos rollerek 2/3 áron és e-bike dobozban, 1 év garanciával:
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

V/