Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• kano

nagyúr

válasz cocka #2478 üzenetére

Ettől függetlenül miért ne lehetne másnak is igaza?
    Ilyet hol olvastál, hogy írtam? Idézd légyszíves! Az a probléma, hogy szerinted csak neked van igazad. De ezt a mai Magyarországon sajnos megszokhattuk...

A fedezetet meg minden hónapban a szél fújja össze rá ugye? :D Na értsd jól, ha törik, ha szakad elő kell teremtened, mert ha nem, megfizettetik a sarcot.
    Nézd, ha valakinek nincs ennyi tőkéje akkor nem megy a CITI-hez, és választ másik bankot. A CIB-bel is vannak szopások rendesen és mindez nem is ingyen ráadásul az ügyfélszolgág egyre inkább nem tudnak segíteni. Nekem nem probléma átutalni a számlára havi 150k-t.

És nem hiszem, hogy olyan rettentő nagy különbségek lennének a bank devizaeladási árfolyama és a pénzváltód árfolyama között.
    Az a 4-5Ft soknak számít? :U Előző hsz-ben a 3 Ft is sok volt.

Persze nyilván jó elektronikust kell választani nem gagyi Maestrot vagy Mastercard Electronicot.
    Csak az a bökkenő, hogy a VISA E.-ok közül sem mindegyik használható netes fizetésre.

Szerintem hagyjuk az egészet. Te olyan bankot használsz amilyet Te jónak tartasz én meg olyat amilyet én. Amit akartam megtudtam, köszönöm!

Új hozzászólás Aktív témák