Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
A topik a PayPal használatához kapcsolódó kérdésekkel foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
LML
tag
Az ebay nem folyt bele a dologba, csak és kizárólag a paypaltól kaptam értesítést.
Mivel az ebay en kifizetem a hirdetés felrakásáért is a díjat, ezért azt írok bele a szövegbe, amit akarok.
(telefonszámot, emailcímet, bármilyen elérhetőséget amit szeretnék. Ezt már le leveleztem anno az ebay egyik alkalmazottjával, aki megkeresett egy ilyen ügyben, és meg is erősített ebben, hogy beleírhatom a személyes adataimat, hiszen fizetek a hirdetés felrakásáért is.Arról pedig, hogy az esetleges ügyfél megkeres az elérhetőségeimen, nem tehetek. Nem írtam oda hogy ott vegye meg, még csak nem is utaltam rá sehol.
Jelen esetben pedig egy olyan tranzakcióról van szó, amit az ebay en keresztül kezdeményeztek, ebayes vásárlással, és amiért több mint 90€ jutalékot fizettem ki.
Új hozzászólás Aktív témák
● Tekintsd át a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a PayPal szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Külpolitika
- Gitáros topic
- Kérdés, hogy mit tudnak gyenge látási viszonyok mellett a Tesla robottaxik
- Politika
- Középkategóriában is menő lesz a mini?
- Eredeti játékok OFF topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AliExpress tapasztalatok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- További aktív témák...
- Precision 5570 27% 15.6" 4K+ IPS érintő i7-12800H RTX A1000 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- HP 15s-eq2002sf 15.6" FHD IPS Ryzen 5 5500U 16GB 256GB NVMe magyarított (lézerezett) bill gar
- Lenovo Legion 9 16IRX8 16 i9 13980HX RTX4090 2TB SSD
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- ZBook Studio 15 G8 15.6" FHD IPS i9-11950H RTX A2000 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- iKing.Hu - Honor Magic 7 Pro - Black - Használt, karcmentes
- Medion Erazer Beast X40-hez vízhűtés (MD 60961) (ELKELT)
- AKCIÓ! Intel Core i7 4790K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest