Keresés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• tibee77

őstag

válasz KubanitoS #24275 üzenetére

Egy deadeye kari sose lesz tankos, ez sajnos igy van.ezzel az ascendancyval a damage-re kell ramenni, illetve vedelemnek a legjobb a dodge es blind.nem ertem, hogy miert nem raktad ki az acro/phase acro nodeokat, az deadeye-kent kb. kötelezö.ha van eleg dps- akkor minden hullik, viszont at is kell allnod egy gyorsabb jatekstilusra.lösz kettöt, lerobban a kepernyö, futsz tovabb, lösz, megint lerobban minden, es igy tovabb.bossöleshez kell a pointblank node a farol es egy masik skill.nekem eddig a barrage volt az.közelmentem benyomtam a flaskakat es ledaraltam mindent.persze most egy dying sun flaska eleg draga, illetve a többi bow cucc szinten.ezert mondtam korabban, hogy ebben a ligaban bowos karival kezdeni nem a legjobb ötlet.akkor kell ra atallni mikor mar van piiiz.illetve mehetsz caustic arrow-val, toxic rain-nel, azok olcson is tovabb visznek mint mondjuk az iceshot.lab-ban meg segitek ha kell, carryzek naponta embereket.

Új hozzászólás Aktív témák