- caplagi: Samsung S25 Ultra 256GB
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Gurulunk, WAZE?!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Path of Exile topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
brunnehilde
senior tag
válasz
KubanitoS #25029 üzenetére
Leirtam, hogy miben jobb a rare.
Ja, nekem is van +1 level implicites facebreakerem, szóval lvl4 enlightenből is lehet 5-t csinálni, ha aura függő vagy.
Bowosokat kérdezem, illetve előttük hajtok fejet. Hogy tudtok igy élni?
Elértem raiderrel a lvl90-t, gondoltam átcsinálom valami bow skillre. Mivel a Galvanic arrow leveling alatt megtetszett, adta magát. Be is vásároltam fullos "endgame" geart, átpakoltam a passzivokat, és hajrá. Aztán red mapokig sem jutottam.
Gondoltam sebaj, van még bow skill, szerintem kipróbáltam az összeset.
Még egy 6whiteos Hyrris Iret is beszerváltam, hogy bármit bele tudjak pakolni. Nem volt rossz a Blast Rain, vagy ami még tetszett, az a Scourge Arrow, de utóbbinál komplett gear és ascendancy csere is kellett volna, hogy igazán hatékony legyen (chaos és poison). Aztán rájöttem, hogy Barrage mellett van Barrage support is (PoB nem ismeri), és visszatértem a Galvanichoz. Állat, mit művel vele ez a gem. A DPS egyből elég is lett akár T15-T16-ra is, de a védelem... Szóval valaki árulja el, hogy lehet ezt igy, ebben a formában, hogy maponként két halál? Minimum.
Amióta beraktam a Darkrayt és passzivokon rámentem inkább a védelemre, jobb lett a helyzet (75% dodge és 95% evade), de az melee tank véremnek ez még igy is sok(k).
Vagy csak simán béna vagyok és nem értek hozzá.
Új hozzászólás Aktív témák
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- iPhone topik
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- caplagi: Samsung S25 Ultra 256GB
- PlayStation 5
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Formula-1
- Komolyan ráállt a csúcs-GeForce-ok átalakítására Kína
- További aktív témák...
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 9 7900/9900X +RX 6600/6700XT/6800/9060XT/9070/XT +16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS VS228DE FHD TN 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Samsung Galaxy Tab S6 Lite 2020 64GB 4G tablet garanciával hibátlan működéssel
- SAMSUNG LS32DG800SUXEN ) 240HZ 4K OLED GAMER MONITOR ! 2024 MODELL! AKCIÓ
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest