Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Victoryus: Thomson 43UC6306 tv
- Steven: Miért váltottam TV-ről projektorra?
- hcl: Villanyórás okosóra számlap
- Real Racing 3 - Freemium csoda
-
LOGOUT
Path of Exile topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Edge
veterán
válasz
Lokids #41229 üzenetére
nem ja, egyszerűen hillockon nem tudtam átmenni meleevel, templarral sem, witchel sikerült, de azzal meg már az első wpig se jutottam el
. Így egy rangerrel indítottam és azzal ment a dolog, ráadásul van maxrollos toxic rain ballista pathfinder build leírás is Palsterontól, kicsit HChoz igazítottam, ailment masteryt kiraktam+corrupted blood, meg pár védelmi nodeot és a totem masteryben van taunt, nem mondom akadtak így is meglepi dolgok épp hogy megúszósak, de eddig még okés, a4ben fogok elvérezni úgy érzem, malachai meg maligro meg doedre nagyon durvákat írnak chaten ezekről. Piety már megvan, ami érdekes meg se tudott karcolni(valszeg a corrupted blood immun miatt), előző gauntletben itt egyhitelődtem egy zombimancerrel pl.
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnal elérhető, raktáron lévő HPE Aruba switch-ek
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12600 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB CM CMP 510 Corsair 650W
- iKing.Hu - Samsung S25 Ultra - Használt, karcmentes
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest