Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Victoryus: Thomson 43UC6306 tv
- iRiver: Prehistorik 2 - Retró Játékpercek! 1. rész
- Mobilhasználat Ausztriában
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Utazásra tervezve – Anker Zolo gallium-nitrid töltő
- Steven: Miért váltottam TV-ről projektorra?
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Path of Exile topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rizseslescó
aktív tag
válasz
0karmacoma0 #11806 üzenetére
Jó ötlet, én sem arra gondoltam, ajtóstól rontsunk a házba.Szvsz már rendelkezik a poe akkora itthoni táborral, hogy nagy sikere lenne ennek a történetnek. Kezdhetnétek egy GC minerrel, mert elég szerencsecsomag vagyok vele. XD Már új karit akartam indítani bánatomban,de nem adom fel, mert ennél bénább már úgy sem leszek.Akinek van vele tapasztalata tarthatna egy gyors talpalót nekem in-online. Eltoltam a fát 2helyen is/ele dmg-n indultam el aztán meg az area nodokat alulról szagoltam meg.
Off/ -nekem is win7 64bit, de volt w10 ez jobban bejön, leszámítva a desyt és néha a masodszori belépést, nincs gond a játékkal. Telekom 120mb net -
pc360
addikt
válasz
0karmacoma0 #11806 üzenetére
Vagy csak nyitok egy másik text-csatornát a Discord szobában, amire kizárólag ezeket lehetne írkálni (módosítási lehetőséggel együtt), a többit pedig törölném onnan, ha valaki offolna. Ne keverjük a médiumokat, fölösleges 6 helyen létezni.
Megtettem, kísérleti jelleggel létrehoztam ott ezt a dolgot. Aztán vagy beválik, vagy mégis táblázat-formátum lesz belőle, ezt majd eldöntitek. A lehetőség mindenesetre adott.
San398: Ezzel összesen 3 offot generáltál. Kommentáljam?
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó Eversolo DAC Z6
- Eladó Exposure 2510 erősítő
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Toshiba P300 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 860W Fractal Design ION + 2 Platinum tápegység garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Samsung 980 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy Z Fold5 / 512 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Bomba ár! Dell Latitude 7400 - i7-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD IPS I CAM I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest