- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Utazásra tervezve – Anker Zolo gallium-nitrid töltő
- bitpork: Meglátjuk mit hoz a jövő
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
-
22100 - 22001
45063 - 44001 44000 - 42001 42000 - 40001 40000 - 38001 38000 - 36001 36000 - 34001 34000 - 32001 32000 - 30001 30000 - 28001 28000 - 26001 26000 - 24001 24000 - 23901 23900 - 23801 23800 - 23701 23700 - 23601 23600 - 23501 23500 - 23401 23400 - 23301 23300 - 23201 23200 - 23101 23100 - 23001 23000 - 22901 22900 - 22801 22800 - 22701 22700 - 22601 22600 - 22501 22500 - 22401 22400 - 22301 22300 - 22201 22200 - 22101 22100 - 22001 22000 - 21901 21900 - 21801 21800 - 21701 21700 - 21601 21600 - 21501 21500 - 21401 21400 - 21301 21300 - 21201 21200 - 21101 21100 - 21001 21000 - 20901 20900 - 20801 20800 - 20701 20700 - 20601 20600 - 20501 20500 - 20401 20400 - 20301 20300 - 20201 20200 - 20101 20100 - 20001 20000 - 18001 18000 - 16001 16000 - 14001 14000 - 12001 12000 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2023-12-13 04:39 Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
sirdond
őstag
most az utóbbi két ligában nem volt jellemző, de előtte azért volt ilyenre példa, ha jól emlékszem talán betrayalban hozzányúltak 1-2 dologhoz a liga közepén.
@TrollBalint ja. ez az eredménye a jelenlegi "balanszolásoknak", hogy 1-2 dologból eszetlen OP gameplay lesz és egy ligákkal ezelőtti nehéz über elder harcból egy 0 skill-t és szinte 0 geart igénylő 1 perces valamit csinálnak (no offense simondr, nem ellened szól). és ezzel egyidőben a korábbi OP skilleket meg halálra nerfelik.
de még mindig csak azt tudom mondani, ha ezzel a skilleket tesztelik, amivel 4.0-ban majd tényleg rendes balansz lesz, akkor részemről ok. csak így, hogy még tovább tolták a 4.0-t, nem biztos, hogy jól fogják viselni az emberek. -
Har_melin
addikt
-
TrollBalint
addikt
-
sith7
félisten
köszi a válaszokat mindenkinek
azért 26 óra 2 nap alatt az ... hogy is mondjam finoman ...
... beteg ?
ennyit nem is bírnék fizikailag se, ha időm is lenne rá
-
BoneDragon
veterán
-
Badlof2k
senior tag
-
sirdond
őstag
-
simondr
senior tag
Na jó... ez a GC miner buildem minden képzeletet felülmúlóan erős (tudom, beteg a gearem is hozzá, de akkor is indokolatlanul óriási a DPS).
Über elder fight alig több mint 1 perc... igazából fázisból fázisba ugrál, nincs köztes idő mikor a hp-jukat kellene leütnöm
Pénteken esett egy House of Mirrors és egy Doctor, nem mondanám szerencsétlennek a ligát
-
BoneDragon
veterán
-
Har_melin
addikt
"the 3.8.1 update which is scheduled for this week"
Majd valamikor a héten, nem este.
-
sirdond
őstag
volt szó erről nemrég itt a topikban.
-ha sietsz, de megcsinálod mondjuk az aktuális liga contenteket, akkor olyan 8-9 óra a kampány
- ha sietsz és kihagyod a liga contentet, akkor olyan 6-7 mondjuk
- speedrun tempóban 3-4 óranagyobb streamerek szoktat csinálni practice runokat nekik vannak vodjaik, ha érdekel (pl Havoc, Steelmage, Ziz)
-
TrollBalint
addikt
Plusz, a blight mapra hatnak ezek az olajok, ha jól emlékszem pluszt adnak hozzá; többet sebeznek a tornyok, meg ilyesmi.Plusz ezekhez (is) van challenge. Menni én se mentem, meg akarom várni, míg ez a lag gond megoldódik.
Viszont esett egy T2-es blight chestből tegnap egy exalted. El se akartam hinni... Ennél már csak az volt durvább, mikor a Delve ligában esett 80-100-as mélységben két pont között valami köcsögből
-
dante3
addikt
-
Badlof2k
senior tag
Szombat dutan /del korul alltam neki , tegnap neztem mennyi ido ment bele a kariba osszesen 1 day 2 hours 😁 kb aludtam egy 8ast a ket nap kozott, nekem se kutya macska csak a kert meg a haz koruli dolgok de mivel rendbe volt igy tudtam tolni
es meg igyis sokkal tovabb tartott mit szamoltam ..^^ egyebkent mem hagytam ki semmit es egyedul mentem az uj Icicle mine skillel. Ja igen haromszor ettem es kozbe sok vizet ittam hamar igy kerdezed 😁 -
dante3
addikt
-
sith7
félisten
-
Plazmacucci
félisten
-
sirdond
őstag
blight típusú loot chest (cyst/sack) -ből eshet
ja és még annyi, hogy eddig nem szabadott bemenni, mert szarrá lagoltál és buktad a mapot meg a lootot végén
arról nem is beszélve, hogy a boss általában közvetlen a pumpa mellett jelenik meg és ha nem figyelsz 2-3 másodperc alatt buktál mindent

-
Badlof2k
senior tag
Van olyan is? arrol mit kell tudni 😅 mibol esik?🤔
Szep az a link de koszi a valaszt neked is 😈 az Icicle mineom meg kitart
meglatjuk T10nel mitt kell majd alakitani :pKoszkosz alig varom hogy behaljak rajta 😂
-
sirdond
őstag
őszintén szólva elég szar a blight map loot T14-15 alatt. a drága olajok is csak magasabb szintű mapokon eshetnek, ha jól tudom (bár erről nincs konkrét infóm, szóval fixme).
kisebb mapokon szinte csak a blighted map miatt éri meg, a többi loot elég halovány. persze reménykedhet az ember, egy-egy drágább prophecy drop-ban, vagy kártyában, vagy valami jó incubatorban, stb..., de az eléggé RNG függő és nem biztos, hogy megéri azt a 1,5-2 perc pluszt a low tier mapokon.
vagyis eddig ez volt, ezután a patch után már lehet jobb lesz.@Plazmacucci: köszi a feedbacket, sajnálom, hogy nálad nem javított a helyzeten.
közben a korábbi BL mine build egy újabb verziója, a fireball mine build: [link]
-
Plazmacucci
félisten
-
Badlof2k
senior tag
Ennyire rossz vagy keves volt a loot? nekem nem volt bajom vele eddig , igaz nem sok ertelmes dolog esett de minden blightot megcsinaltam amit tudtam igaz en csak most szombaton alltam neki a liganak es meg csak tegnap este kezdtem el mappozni szal nem tudom a lootba mi szamit kevesnek, volt par fail amit en neztem be , az a fire ball szerut dobalo mobok legankeltek
pillanatok allat csak lestem miaszar olt meg 😂 Ugyanakkor rengetegbug javitas jo sok osszejott.. -
BoneDragon
veterán
Oda nem is szabad. Tegnap megállt a kép ott, kénytelen voltam fél perc után alt+f4-et nyomni, visszalépve halott voltam... Nem hiszem el, hogy nem látják ezt a hibát.
Szerk.: ja hogy még nem is éles a patch? Gondolom akkor csak este lesz.
-
Plazmacucci
félisten
-
Har_melin
addikt
3.8.1 patch notes, meglehetősen hosszú.
- több loot lesz minden egyes szál végén a blight mapokon
- nem lesz átfedő proximity shield a monsztákon
- nem lesznek rajtuk a következő módosítók: Cannot Die, Shrould Walker, Soul Conduit, Fractured, Group Frenzy on Death
- eleve kicsit kevesebb monszta jön majd
- a tornyok kevesebb minyont idéznek majd és nő a két pakk idézése közti idő is.
- változott egy csomó blight monszta sebzése és támadása - fogalmam sincs, hogy könnyebb vagy nehezebb lettplusz egy csomó kisebb változtatás, pontosítás részben az új skilleken, részben a változott mechanikának köszönhetően.
Ami engem érint az a Consuming Dark javítása, mert most a poison gyűjtő buff nem működik vele, nincs méreg sebzése...
-
sirdond
őstag
köszi. és kitörölted, változott valami?
közben jött új nagy patch, rengeteg bugfixel és javítással és persze a várva várt blight map módosításokkal, így talán már nem lesz akkora lag: [link]
bár arról nem tesznek említést, hogy a boss portalok megjelenési helyén módosítottak volna bármit is.
ja és persze MOAR LOOT
-
Har_melin
addikt
köszi, majd kíváncsi leszek rá. A champpal most teljesen leálltam, a négy-öt irányú blightok nem neki valók. A fire trappert nagyon jó döntés volt elkezdeni, azzal simán mennek. Ma még el akarok jutni vele odáig, hogy a Consuming Dark-ot berakhassam, a rare cuccok kivételével már most fullos a buildje - vettem neki kemény 65c-ért egy majdnem prefect 6L Infernal Mantle-t. Ha semmi másra, arra biztosan jó lesz, hogy a champpal mapozok, de a blightokat vele csinálom meg.
Ja igen - exa nekem sem esett még, de ezen nem vagyok meglepődve, nagyon keveset játszottam.
-
brunnehilde
senior tag
Hát, nekem eddig egy esett. Panaszkodni azért nem fogok, mert majdnem kimaxoltam a Cyclonet (6L Bronn kellene még), és majdnem kimaxoltam a Storm Brand geart (csak a void battery hiányzik). Előbbi bő 2 exa, utóbbi olyan 7 körül (6L Inpulsaval). És még valami "apróm" is maradt.
De igy a jó levelingezni, ott van raktáron a full endgame cucc, csak el kell érni a szintet, hogy használni tudd.Ja, Har_melin: Egyelőre nem nagyon csinálom a gombákat, mert a védelmem eléggé gyenge lábakon áll (még se MoM, se dodge, életet is flaskból pótlom), de szépen haladok, holnapra okosabb leszek, mennyire használható. Kellemes meglepetés a Tulborn wand, fagyaszt és rendesen megdobja a DPS-t. Amig nem veszek Void Batteryt, addig nem is fogom lecserélni. Meglátom a védelem mennyire lesz erős, és lehet pajzs helyett egy Tulborn+Void Battery kombót választok.
-
TrollBalint
addikt
Ez nekem is feltűnt, de nem mindig szünteti meg sajnos, de az esetek kb. 90%-ban segít
-
BoneDragon
veterán
-
tibee77
őstag
Elözö ligaban az elsö 2 heten 13db ex esett, az majdnem napi egy ex.a mostaniban idaig kerek 0.
ilyen ez az rng. -
sith7
félisten
-
dante3
addikt
-
sith7
félisten
Szerencsét hozott a build - ed
-
brunnehilde
senior tag
-
Plazmacucci
félisten
-
BoneDragon
veterán
Ha valakinek lagol teleportoljon ki maprol majd vissza. Nekem ez teljesen megszünteti a lagot és a fagyásokat. Érdekes bug.
-
sith7
félisten
-
sith7
félisten
-
sirdond
őstag
-
sith7
félisten
-
sirdond
őstag
amúgy nekem linuxon szinte minden nagyobb patch után törölnöm kell a cache könyvtárakat (ShaderCacheD3D11, CachedHLSLShaders) a játék könyvtárában, különben mindenféle crasheket generál. egy próbát megérhet nálad is, problémád nem lesz belőle, max kicsit lassabb lesz ott egyszer, ahol be kell tölteni először a cachelt objektumokat.
meg kíváncsiságból, ha megpróbálod, nézd már meg légyszi előtte, hogy mennyi helyet foglal az a két könyvtár nálad.
-
Plazmacucci
félisten
Vastiri desert annyira akadozott. Negyedszerre nyitottam meg, végre jó volt... Mondja nekem bárki, hogy nem szerver oldalon van...
-
tibee77
őstag
-
mrkog
tag
Valakinek stinging trial?
-
Badlof2k
senior tag
Nekem 30-50 latency van szintezes alatt eddig semmi lagg nemvolt Frankfurton tolom mindig , lehet IPS oldal is .
Más.: Ketto arcanist chestem van templomba,van meg 5 portal varok 10pt , ingame char nev BadlofTrapper

-
Plazmacucci
félisten
De ha a proci lenne offon akkor sem a lag nőne, csak az fps droppolna. Nekem megy a játék aztán négyszögjelek jönnek a ping mutató diagramon...
-
brunnehilde
senior tag
Volt pár napja egy frissités a procimra, hogy ez mennyire köszönhető annak, de nálam azóta az egekben van a CPU használat játék közben. Ha nyitva van több chrome oldal, már nagyon érzem, laggol, minden baja van.
-
sirdond
őstag
nekem akkor szoktak ilyen lagspike-ok lenni, mikor valamilyen ground effect map mod van. vagy valami vizes jellegű a map,de olyan meg kevés van.
-
Plazmacucci
félisten
Tökre nem értem mi van. Egyik térképen fluid, nincs lagg, aztán a következő hárman meg megint játszhatatlan. Független, hogy melyik szerveren vagyok. Lefogadom, hogy valami játékelemhez kötődik.
Már csak azért is ez a teóriám, mert ha újragenerálom ugyan azt a pályarészt, van hogy megszűnik a jelenség. -
Plazmacucci
félisten
-
San398
őstag
Én is minionos build-et csinálok de nálam eddig semmi lag nem volt Act6-ig. Párizs szerver
-
Plazmacucci
félisten
Shadow vagyok...
-
TrollBalint
addikt
-
Plazmacucci
félisten
Más. Blight ellen, amikor egy rakáson van jó pár útvonal, a vaal detonate dead nagyon hatásosnak bizonyult. Sokszor húzott ki a szarból.
-
sirdond
őstag
érdekes, nálam meg reggel óta semmi gond. Frankfurt szerveren vagyok.
-
Plazmacucci
félisten
Lehet a nagy javítás előtt nyomnak egy szerver stressz tesztet live-ban
-
BoneDragon
veterán
Én most nyomtam 1 mapot, játszhatatlan. Tegnap emiatt 6x haltam fél órán belül. Egész liga alatt nem haltam ennyiszer összesen, mint akkor. Kezd az agyamra menni...
-
Plazmacucci
félisten
Én szintezek act 6-ban épp... De tegnap delvben benyomott egy ilyen 2-3 másodperces szünetet, a kis kocsi meg persze elment... Level 86-on annyira nem vicces.
-
TrollBalint
addikt
Pontosan ez van nálam is, egy ideig jó, aztán elkezdi és nem bírja abbahagyni...
még nem vagyok benne biztos, de mintha Zana mapon jönne elő inkább -
TrollBalint
addikt
Valahol meg tudom nézni, hogy az egyes miniomjaimnak milyen tulajdonságai vannak? (Resistance, élet, leech, stb)?
-
Plazmacucci
félisten
-
Mad_Wolf
aktív tag
-
mrkog
tag
-
San398
őstag
Arcanist's strong box ha kell valakinek most találtam.A módosításhoz hozzatok cuccot, nekem nincs lvl39-en semmi ID:San_summoner
Szerk:
10 percet várok még -
Badlof2k
senior tag
Kepet majd ures chest slotrol nem akarok latni!😈
-
Plazmacucci
félisten
Más. Poison assassinnal megyek, és tényleg gusztustalan a harc a gomba ellen. Kb 1/10 az arány amit le tudok nyomni...
-
Plazmacucci
félisten
Olyat bugolt a játék, hogy venom gyre helyett bettettem a cobra lash-t, és még fél óráig olyan kerek lassú frizbiket lőtt vonalak helyett

-
sirdond
őstag
látom szeretsz veszélyesen élni

-
BoneDragon
veterán
-
sirdond
őstag
-
Badlof2k
senior tag
-
sirdond
őstag
amit még megpróbálhatsz, az a vorici lvl3 research bench,de ugye azzal sem 100%, hogy összejön.
raksz egy kék socketet a chestre és egyszer imádkozol, hogy 3 fehér socketet adjon, meg még egyszer imádkozol, hogy a blue socketre ne rakja rá
-
BoneDragon
veterán
-
sirdond
őstag
vegyetek legkisebb haku scarabot, az olcsó.
-
Plazmacucci
félisten
Ja qualitizny.
-
TrollBalint
addikt
igen, az elmúlt napokban (meg most délután) eléggé be tud laggolni... nagyon fura
Arcanist nekem úgy rémlik, már futottam vele össze (persze akkor még nem láttam prophecy-t) de majd ide kiírom, ha belefutok. Ott mit kell csinálni? Valamit csak rányomni, nem? -
sirdond
őstag
a mai nap nekem is laggol ezerrel, gondolom hétvégén többen játszanak.
-
Mad_Wolf
aktív tag
Én is jelentkezek arcanyista boxra, velem sem jött még szembe
-
Plazmacucci
félisten
Nem tudom hányadszor a lagg miatt döglök meg. Megáll az egész mint a szar és még kilépni se lehet.
-
Plazmacucci
félisten
Ha valaki találkozik arcanist's strongboxal szóljon pls, egyszerűen nem találok

-
BoneDragon
veterán
Ebből dolgozom. Ez Ziz buildje volt amin 99-en meghalt. Steelmage buildjét is nézem közbe, az jobban rá van gyúrva a védekezésre, igazából a kettőt kombinálom, de még messze nincs kész, hisz csak tier 8-9 mapokon megyek, meg kb semmi sem esett.
Más: Aki ért hozzá legyen szives segiteni. Lioneye's Vision chestet akarnám 6linkelni, de kellene bele 4 blue socket is. Mivel ez egy dex base item, hogy az istenbe csinálok belőle legegyszerűbben ennyit? Craft benchen is probáltam, de mindig csak max kettőt adott be.

-
Mad_Wolf
aktív tag
létezik, hogy ez 1 exet ér?
poe trade
kép link, ha nem olvasható -
Har_melin
addikt
igen, rossz a matekod.
Az előbb már írtam, a fegyveren lévő érték a base sebzés. Ez szorzódik fel az adott skill added dmg effectiveness értékével, az attack speeddel. utána ezt szorozzák fel az összegzett increased és more dmg értékek, ha van konverzió, akkor néha többször is.
Ráadásul base sebzés nem csak a cuccon van, a támadó support gemek, aurák, stb. általában szintén adnak plusz base dmg-et is a szorzókon kívül. Cold dmg-ből pl. 50-90 között lehet a max. egy 1H fegyveren, az Added Cold Dmg support viszont 169-254 között pakol rá.
végül pedig a példában szereplő 21-37-es érték egy játék első harmadában, úgy A5 körül dobott mod - nem azzal szoktak endgame százezres sebzéseket csinálni.
-
Plazmacucci
félisten
-
bubostyuk
csendes tag
hát nemtom,nekem még ezekkel együtt is karcsúnak tűnik,pl. ha van a gúnyámon vhol egy +100% increased elemental damage,az az alap 30 fire dmgnél még mindig csak 60.ha a gear összes darabján van ilyen,akkor se igen megy 1000 fölé szerintem.
persze lehet h a matekom rossz.de köszi a választ. -
Har_melin
addikt
-
forguet
senior tag
-
bubostyuk
csendes tag
Sziasztok mostmár csak megkérdezem,mert az egyszerű eszemmel nem tudok rájönni,h miért számít ha egy fegyónak pl. "adds 21 to 37 fire damage" a tulajdonsága,elvégre többezres dmg repkednek össze-vissza,ott ez a huszonvmennyi nem oszt nem szoroz.márpedig biztos számít ha már ráírták.
-
sirdond
őstag
nyilván érdemes helyén kezelni az ilyen build-eket. én sem azért linkeltem, mert ez lenne a legtutibb kezdő build jelenleg, hanem mert érdekesnek találtam magát az alapötletet: ball lightning + mine + slow proj. de ahogy néztem poe.ninja-n, nem ő az első, aki erre rájött.
most délelőtt ezzel játszottam, a dmg tényleg eszméletlen jó, ahhoz képest, hogy csak egy tabula kell a 6L miatt, a többi cucc lényegtelen, de plusz befektetéssel meg jól skálázódik. az, hogy most a blight események ilyen egy csoportba tömörült és egy sorban közlekedő packokat eredményez, az pedig még inkább dob rajta. szóval, ha valaki mine-ozik, annak ajánlom kipróbálásra, mert a skill treen nem kell változtani, csak a pár gemet kicserélni. -
forguet
senior tag
Majd egy pob linket tudsz megosztani?
En is summonert jatszok, most vagyok 84 es, megneznem te miket raktal ki a passive wheelen.
Amugy en solar guard - skelly - zombi komboval megyek.
Koszi -
Har_melin
addikt
-
Plazmacucci
félisten
The following issues have been resolved and are currently being tested:
The tower building UI closes if you had gained enough resources to upgrade a different tower.
The "Cursed Concoction" passive skill causes Blasphemy Curses to deactivate.
The Consuming Dark unique dagger does not apply Chance to Poison correctly.
Transforming an amulet into a talisman removes any anointments the amulet had.
Killing Uber Elder does not grant completion towards the "Complete Endgame Grinds" challenge.
Server lag with the Necromancer Ascendancy passive Essence Glutton and Discipline skill gem.
The Blighted Rhoa boss can become immune to damage when revived if it died while Petrified.jó tudni, hogy ezért szarakodik az egész sima mapokon.
-
BoneDragon
veterán
-
tibee77
őstag
Egy silver oil esett mar azert, nem csak 2 mogyi.
amugy meg idegesit hogy league contentet nemtudok tolni es gondoltam azert raprobalok.többet nem fogok az tuti...Bonedragon: az durva, nem hittem hogy a 3 ligan keresztül bosskillerkent hasznalt buildem ennyivel gyengebb mint egy summoner...igaz meg azert par fontos dolog hianyzik de na, egy t8...
-
BoneDragon
veterán
-
Har_melin
addikt
Nagyon önsorsrontó hangulatban vagytok. Miért nem várjátok meg a patch-et, mikor le is írták, hogy az ilyen minden sebzésre immunis, gombánál felbukkanó bossokat is orvosolni akarják benne? És főleg növelni a mapon eső dropot, hogy legalább ne két szem mogyiért kínlódja végig valaki?
-
tibee77
őstag
En is raprobaltam egyre, dobott egy blighted shore-t.na mondom fasza layout fuu de jo lesz, dugig loot-tal.egesz jol ment, nem is lagoltam, aztan megjelent egy köpesre a gombamtol egy unique mob, eppenhogy leöltem.aztan jött a következö....eselytelen volt hogy megöljem mert olyan sebesseggel rusholt be hogy csak pislogtam.egyenlöre nem fullos a kari ez igaz de hogy 8as mapot ne tudjak megcsinalni.minionos buildek siman toljak ezeket?(mar ha nem lagoljak elötte szet a szerot
) -
Har_melin
addikt
Látványos, de erről megint az jutott eszembe, mennyire könnyen hintába ülteti egy ilyen a kezdő játékost. Csupa fantasztikus hívószó: nagyon olcsó, baromi nagy sebzés, két piculáért levered az összes endgame bosst, hurrá.
Aztán jön szerencsétlen, akinek még nincs meg az a rutinja, hogy pontosan tudja, mikor kell ellépni, melyik támadás után mi jön, melyik boss szobának hol vannak a védett zugai és akkor derül ki szerencsétlennek, hogy az "occasionally one-shot" az minden második mapot jelenti az esetében. Rosszabb esetben minden mapon kétszer.
A build viszont tényleg nagyon erősnek tűnik (megint csak a hype-ot mellőzve). Érdekes volt a billentyűzet kiosztása az E-re tett skillel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
22100 - 22001
45063 - 44001 44000 - 42001 42000 - 40001 40000 - 38001 38000 - 36001 36000 - 34001 34000 - 32001 32000 - 30001 30000 - 28001 28000 - 26001 26000 - 24001 24000 - 23901 23900 - 23801 23800 - 23701 23700 - 23601 23600 - 23501 23500 - 23401 23400 - 23301 23300 - 23201 23200 - 23101 23100 - 23001 23000 - 22901 22900 - 22801 22800 - 22701 22700 - 22601 22600 - 22501 22500 - 22401 22400 - 22301 22300 - 22201 22200 - 22101 22100 - 22001 22000 - 21901 21900 - 21801 21800 - 21701 21700 - 21601 21600 - 21501 21500 - 21401 21400 - 21301 21300 - 21201 21200 - 21101 21100 - 21001 21000 - 20901 20900 - 20801 20800 - 20701 20700 - 20601 20600 - 20501 20500 - 20401 20400 - 20301 20300 - 20201 20200 - 20101 20100 - 20001 20000 - 18001 18000 - 16001 16000 - 14001 14000 - 12001 12000 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Hirdetés
- Autós topik
- Okos otthon - gyári appok, ökoszisztémák
- Megújult mobilos felület, fórumos ráncfelvarrás a PROHARDVER! lapcsaládon
- World of Tanks - MMO
- Óra topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Crimson Desert
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- További aktív témák...
- Gigabyte Z170X-Gaming 7 Rev 1.1 / Beszámítás OK!
- Apple MacBook "BlackBook" (2007) - 2,16GHz Core2Duo, 4GB RAM, gyári töltővel (Retro / Projekt gép)
- Realme Realfit F3 ANC aktív zajszűrésű Bluetooth fülhallgató
- Fibocom L850-GL WWAN 4G LTE mobilnet kártya
- Realme Realfit F2 Pro Hibrid bluetooth fülhallgató
- GAMING PC! Ryzen 9 3900X / RX 6700 XT / B450 / 16GB 4000MHz / 500GB NVMe / 750w Gold! BezsámítOK
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG XBOX Ally X 24GB/1TB kézikonzol garanciával, hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R5 2600 16GB DDR4 256GB SSD GTX 1060 6GB Formula Air Mesh G3 Chieftec500W
- Honor Magic V2 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ Lenovo LOQ Intel Core i7-13650HX, 32GB, 1TB, RTX 5060(8GB), FHD IPS 144Hz
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
... beteg ?

De igy a jó levelingezni, ott van raktáron a full endgame cucc, csak el kell érni a szintet, hogy használni tudd.
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)