- plevips: Sorozatkövető v 1.1
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsirfecske
addikt
válasz
0karmacoma0
üzenetére
abszolút, csak én ugye a full új arcokat képviselem, azért látatlanban, poe1 múlt nélkül talán kevesebben ugranak be 30$ supporter felett. jó is hogy mondod az upgrade-et, ezt el is felejtettem, hogy fel lehet majd lépni később is.
skin tekintetben én is boomer vagyok, azért a $160 supporter tier még akkor is erős lenne kezdésnek nekem, ha már évek óta fan lennék
de most ördögi tervem, hogy bevonom a gyereket is és együtt játszunk (nekik ugye fortnite meg brawlstars miatt ez a league pass meg skinek pénzért már alap). imádnám ha sikerülne, diablo2 resurrectedben volt, hogy odajött és csinált helyettem poison necroval egy town run-t, de láttam nem köti le annyira.
most már kampányolok neki, csinálom a kis mini hype-ot, megbeszéltük hogy mik lesznek a karik (én merc, ő meg tankol majd warrior-ral) és már a neveket is előre eldöntöttük. sajna a mai kölyköknél amiről nem raknak ki yt-ra nekik szóló fiatal streamerek videókat, azt már nem igen akarják tolni. kíváncsi leszek amúgy, hogy mennyire ugrik rá a hazai streamer társadalom, mert igazán széles bázisa szerintem csak akkor lesz majd ha nagyon tolják ők is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Gyúrósok ide!
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- OLED monitor topic
- Idővel kicsúszik az aljzatból a 12V-2x6 tápkonnektor?
- PlayStation 5
- iPad topik
- Házimozi belépő szinten
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Asus PRIME B360M-A + Intel Core i7 9700 + 2x8Gb DDR4 2666Mhz./Garancia/
- HP ProBook 445 G8 14" Ryzen 3 5400U, 8GB RAM, 256GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- HP EliteBook 855 G7 15,6" Ryzen 5 PRO 4650U, 16GB RAM, 256GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- HP EliteBook 830 G8 13,3" i7 -1185 G7, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- PlayStation 5 825GB / Kiváló állapot / Doboz és tartozékok
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Asus TUF B760-Plus Wifi (apró hibával)
- Xiaomi Mi 11 T Pro 8/256GB / 12 hó jótállás
- Dell Precision 7550 i7-10850H 32GB 1TB Nvidia RTX3000 6GB 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest