Hirdetés
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- mefistofeles: Érdekes történések a hardveraprón...2.
- Meggyi001: Amire figyelned kell Párizsban is...
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- joghurt: Megtarthatod a jogsid?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
0karmacoma0
senior tag
válasz
zsirfecske
üzenetére
Szerintem érdemes megvenni a 30$os pakkot. Még vagy fél évig lehet fejlesztgetni. Úgy néztem a 100$-os pack még elég jó vaule. Ahogy boogie írta a 300 pont miatt meg tényleg nem érdemes spórolni. Aranyat ér az elején. Nem ér meg 10-15$-t, hogy ne kapjon az ember pontot. Én is a 30$ossal indítottam, de karácsony környékén szerintem fejlesztem 60-ra, és 100ig azért tervezek elmenni, ha csak nem lesz valami nagyon jó liga pakk közben. Amúgy valahogy a játék nagyon jó benne, hogy az ember támogatni akarja, ha rákattan. Én nagyon nehezen veszem rá magam, hogy skniekért pénz adjak bármiben, de itt nem voltam vészesen messze az ajándék kulcstól.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7670 i9-12950HX 32GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 12GB 1 év gar
- Apple Magic Mouse A3204 (USB-C)
- MÉGÚJABB ÁRCSÖKKENTÉS Xiaomi Redmi 13C 8/256 mint az új, garanciával eladó
- Sosemhasznált! HP OmniBook 5 i3-1315U 8GB 1TB 16" FHD+ Gar.: 1 év
- Új Razer Blade 16 QHD+ OLED 240Hz i9-14900HX 24mag 32GB 1TB Nvidia RTX 4080 12GB 175W Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest