- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- norbx: IRC a 90-es évek és a 2000-es évek elején
- Flashback: Olcsó emulátoros kézikonzol: R36S
- horzoli: Auchan házhozszállítás
- Gurulunk, WAZE?!
- ArthurShelby: [Xpenology] DSM 7.1.1 telepítése
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsirfecske
addikt
teljesen poe szűzként végül sikerült tolnom vele nettó 1+ órát, a kezdeti szerver resetek után full stabilan, bármi gond nélkül. önszántamból léptem ki, hadd jöjjön más is.
csináltam két karit (merc és witch), elkezdtem tanulni az irányítást, a wasd tetszik, de nagyon új, szokni kell. nehezen megy a harc bill+egérrel, de az ui meg minden úgy áll legjobban kézre. ps5 kontrollerrel nyomtam a második felét az időnek, ott meg nagyon jó a harc, de szenvedés nekem bármi más, főleg a konfigolás az elején. azt hiszem marad a klasszik egerezés, de wasd-vel turbózva. 20 év diablo után ez is komoly átállás lesz.
na de maga a játék baromira bejön elsőre is, a grafika, a képi világa, hangok, hangulat, minden. kár, hogy nagyon sok elsőre az újdonság és itt a várakozásban elfáradtam, meg a társam is bealudt, így asszem a folytatás inkább délutánra marad. egy biztosan látszik már most, hogy bármi lesz ebből, tutira nem bántam meg a 30$ supporter packot. ennek bizony részese kell lenni, minden arpg fannak!
gl nektek a bejutáshoz, jóccakát vagy jó nem alvást
Új hozzászólás Aktív témák
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung kuponkunyeráló
- Amazon
- PlayStation 5
- A cégvezetők látják az AI költségeit, csak azt nem hogyan lesz ebből haszon
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Milyen videókártyát?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- További aktív témák...
- LG UltraGear 27G850A-B IPS 4K 240HZ - FHD 480 HZ
- IdeaPad Slim 3 15IRH8 15.6" FHD IPS i7-13620H 16GB 256GB NVMe magyar vbill gar
- HP EliteBook X360 830 G10 2in1 360 fokban kihajtható tablet mód is! i5 1335U 16Gb 512GB
- ASUS VivoBook 16X Gamer Tervező Laptop 16" -30% Bivaly i7-12650H 10Mag 16/1TB RTX 4050 6GB FHD+
- Asztali PC eladó
- Beszámítás! Logitech G920 Driving Force Racing kormány garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- -55%!!! LEGÚJABB GENERÁCIÓ! Lenovo ThinkPad T14s Gen6 AI 7 Pro 350 PRO 64GB 1TB, 2029-es gar!
- AKCIÓ! Dell XPS 13 9305 13 FHD üzleti notebook -i5 1135G7 8GB DDR4 512GB SSD Intel IRIS XE W11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest