Hirdetés
- Luck Dragon: Utazásra tervezve – Anker Zolo gallium-nitrid töltő
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Steven: Miért váltottam TV-ről projektorra?
- moongoose: Hajópadló (nem parketta) felújítása a realitások talaján maradva!
- joghurt: frenda dsttöytoi
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
Új hozzászólás Aktív témák
-
sz.mich
tag
Sziasztok!
Tanácsot szeretnék kérni, mert úgy néz ki letalpaltam act2-ben. Varázslónővel kezdtem, aztán lvl16nál újrakezdtem egy újjal, mert nyilvánvalóvá vált, hogy ez sokkal összetettebb annál, minthogy elinduljak a fejlődésben minden irányba. Szóval az új varázslónővel most lvl29-es vagyok, kizárólag lightning-re specializálódtam, a lightning damage kimaxolva, két „gócpont” híján a shock is. Fontos, hogy ezeken kívül (lightning damage + shock) semmi másra nem tettem, épp csak azokra amik ezeknek az útjában volt. A kezemben egy szintént lightning-es staff. Azonban act2-ben van két boss, akikkel nem bírok. Az óriás egyetlen támadással kicsinál, de a Pit-ben lévő mamuttal meg a mágussal (őket együtt kell legyőzni) se bírok. Túl kevés lehet a HP-m, alig több, mint 300, oké, de látványosan a sebzésemet sem érzem elegendőnek, holott azt egyszerűen már nincs hová húzni. Ami lehet, az megvan direkt damage szinten.
Jól van, gondoltam felnézek netre és csinálok egy ajánlott build-et, ha már az én, damage-re fókuszló buildem megbukott. Elköltöttem egy csomó pénzt a gócpontok nullázására, végül újraalkottam, ha nem is az egészet, de a szintemhez mértem a Stromweaver League buildet. Mivel 29-es szinten nem tudom az egész passzív fát kirakni, jutottam ameddig jutottam, de a helyzet nem változott. Az óriás ugyanúgy kinyír egyetlen, hirtelen leadott támadásból. Sokat sebeznek rajtam, a hp flaskám így hamar kiürül, miközben sebezni alig sebzek, pedig amit lehet elsütök annak rendje és módja szerint. Egyszerűen nem akarom elhinni, hogy ilyen kicsi szinten máris el kell kezdeni az xp farmolást, mert egyszerűen nem jutok tovább. Szerintetek mit kéne csinálnom? Tudom, hagyjam ott a játékot mert nem kenem való.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Tab S9 Ultra - nagy képernyő mindenre
- Gyúrósok ide!
- Luck Dragon: Utazásra tervezve – Anker Zolo gallium-nitrid töltő
- Ford topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- 6 milliméter alá lő az Infinix is
- Óvodások homokozója
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Samsung Galaxy S20 Ultra 5G - nagy ügy
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- További aktív témák...
- LOGITECH G ASTRO A50 X LIGHTSPEED - FEHÉR
- Új HP ZBook Firefly 16 G10 Profi Tervező Vágó Laptop -50% i7-1355U 16/1TB FHD+ RTX A500 4GB
- Új Zsír Lenovo ThinkPad X13 G4 Üzleti Laptop 13.3" -40% i5-1335U 10Mag 16/512 FHD+ Intel Iris Xe
- ÚJ DELL XPS 15 9520 Tervező Vágó Laptop -65% 15,6" i7-12700H 16GB/512 3050Ti Touch UHD+ /1,5 MILLIÓ/
- ÚJ DELL XPS 15 9520 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-12700H 16GB/512 NVIDIA RTX 3050Ti /1 MILLIÓ/
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800XT 16GB Rampage SHIVA CM 750W
- iKing.Hu - Honor Magic 5 Pro 5G - Használt, újszerű állapotban, ajándék tokkal!
- iKing.Hu - Apple Macbook Pro 13 Touchbar M2 -2022 - Használt, karcmentes
- Acer Predator Helios 300 - 15,6"FHD IPS - i7-7700HQ - 8GB - 256GB SSD+1TB HDD - GTX 1060 6GB -MAGYAR
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest